دیدار مدیران حوزه پژوهش با اعضای هیات علمی دانشکده عمران

در دومین دیدار مدیران حوزه پژوهش با اعضای هیات علمی دانشکده عمران در تاریخ دوشنبه ۲۳ آبان ۱۴۰۱ که از ساعت ۱۳:۰۰ الی ۱۴:۰۰ در محل سالن جلسات دانشکده عمران برگزار شد، ابتدا آقای دکتر مرتضوی به ارایه آمار کلی از فعالیت های پژوهشی دانشکده پرداختند و در ادامه آقای دکتر مظلوم، رییس دانشکده، به تحلیل این آمارها و مقایسه با سالهای قبل پرداختند و به رشد قابل قبول تعداد مقالات ISI و تعداد مقالات نسبت به اعضای هیات علمی پرداختند.  در ادامه، آقای دکتر مجتبی قربانی سرپرست محترم معاونت پژوهش و فناوری بیان دیدگاه های کلی وزارت علوم در مورد پژوهش و برنامه ریزی دانشگاه در راستای ماموریت خود پرداختند.   همچنین، آقای دکتر حسینعلی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده، به نیابت از اساتیدی که در جلسه حضور نداشتند مواردی را مطرح نمودند.  در پایان برخی از موارد مطرح شده با توجه به ابلاغ قریب الوقوع آیین نامه جدید وزارت علوم مورد بررسی قرار گرفت.

معاونت پژوهش و فناوری

کد خبر: ۰۱۰۸۲۳۰۱