برگزاری جلسه ششم شورای سیاستگزاری صلاحیت های معلمی

جلسه ششم شورای سیاستگزاری صلاحیت های معلمی در تاریخ ۱۶/۱۱/۱۴۰۱ با حضور اکثریت اعضا تشکیل و در زمینه بازنگری و ارائه بهینه تر دروس صلاحیت های معلمی بحث و بررسی شد.

آقای دکتر طهماسبی پور دبیر شورای سیاستگزاری خبر داد که موضوع درس ” تحلیل بسته آموزش در رشته” از موضوعات  مهم مهارت های معلمی است که در دانشکده های تخصصی به منظور کسب شایستگی ها و مهارتهای معلمی دانشجو معلمان در مقطع کارشناسی ارائه می شود.

با توجه به لزوم کیفیت بخشی به ارائه این درس در دانشکده ها، در جلسه پیشین شورای سیاستگزاری صلاحیت های معلمی کمیته ای متشکل از اعضا شورا و اساتید صاحب نظر تشکیل و طی ۵ جلسه متوالی شیوه نامه نحوه ارائه این درس در دانشکده ها تهیه و در جلسه اخیر شورا مورد تصویب قرار گرفت.

همچنین مقرر شد در آینده نزدیک جلسات توجیهی توسط اساتید مربوطه برای آندسته از اعضا هیات علمی که مسئولیت برگزاری این درس را دارند تشکیل شود.