بازدید سرپرست دانشکده کامپیوتر تربیت دبیر شهید رجایی از روند برگزاری امتحانات ترم

به گزارش روابط عمومی دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، دکتر نگین دانشپور، سرپرست دانشکده مهندسی کامپیوتر، در آغازین روز از امتحانات پایان ترم اول دانشجویان این دانشکده، با حضور سرزده در حوزه های امتحانی دانشجویان، از نزدیک در جریان کیفیت و روند اجرایی برگزاری امتحانات قرار گرفت.

سرپرست دانشکده مهندسی کامپیوتر در این بازدید، «کیفیت برگزاری امتحانات» را مهم ترین اصل فرآیند برگزاری امتحانات برشمرد و بر «لزوم برگزاری دقیق و با کیفیت» در حوزه های امتحانی، تأکید کرد.

دانشپور، ضمن آرزوی موفقیت برای دانشجویان، افزود: از حداکثر امکانات دانشکده برای ایجاد محیطی آرام، استاندارد و فارغ از استرس برای برگزاری مطلوب امتحانات استفاده خواهیم کرد.

وی با اشاره به این نکته که روزانه در هر نوبت از امتحانات پایان ترم این دانشکده، به طور میانگین روزانه حدود ۲۵۰دانشجوی دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد در حوزه های تعیین شده حاضر و در امتحانات دروس مربوط شرکت می کنند، افزود: انتظار می رود با آغاز آموزش های حضوری، شاهد نتایج مطلوب تری در ارزشیابی دروس ارائه شده در ترم جاری باشیم.