بیانیه کانون بسیج اساتید دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در محکومیت اقدام موهن نشریه فرانسوی شارلی ابدو

“يُرِيدُونَ لِيُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ” ﴿صف/۸﴾“مى‏ خواهند نور خدا را با دهان خود خاموش كنند و حال آنكه خدا گر چه كافران را ناخوش افتد نور خود را كامل خواهد گردانيد”.

انقلاب اسلامی ایران با هدایت‌های حکیمانه امام راحل و مقام معظم رهبری امروز به یک قدرت مطلق در منطقه تبدیل شده و کینه دشمنان این انقلاب شکوهمند ریشه در این اقتدار و حقانیت گفتمان انقلاب اسلامی و مقاومت در برابر توطئه‌های استکبار جهانی دارد. نامه مهم و تاثیرگذار رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به جوانان اروپا و آمریکای شمالی در پی حوادث فرانسه در تاریخ ۱/بهمن/۱۳۹۳ مبنی بر بیداری و هوشیاری حس حقیقت جویی در قلب های جوانان اروپایی و آمریکایی و ایجاد پرسش و کاووش درباره انگیزه های سیاه نمایی گسترده علیه اسلام و شناختی بی واسطه از دین اسلام، به دور از پیش داوری ها و تبلیغات منفی و مهمتر از همه، خطاب نکردن سیاستمداران و دولت های مزورانه غربی در این نامه، بار دیگر چهره کینه و دشمنی دولتمردان فرانسه و عاملان وابسته را، نسبت به دین اسلام و مقدسات آن نمایان ساخت. هر چند در افول و سقوطِ عقلانیت، قدرت سیاسی و اجتماعی دولتمردان فرانسه، اشاره به همین نشست اخیر مذبوحانه ریاست جمهوری فرانسه با معاندین جمهوری اسلامی کفایت می کند. شیاطینی که توهین به ملت فهیم، شریف و ولایتمدار ایران را با خرج دلارهای آمریکایی، صهیونیستی و سعودی، برگ زرینی در پرونده فعالیتی خود می دانند. بدون شک، کینه و دشمنی مدعیان تمدن و آزادی بیان در این رفتارهای ضد اخلاقی، ناشی از بیداری و هوشیاری حس حقیقت جویی در بین جوانان اروپا و آمریکای شمالی و دفاع تمام قد جمهوری اسلامی و امامین انقلاب از مستضعفین و مظلومان در جهان است.بسیج اساتید دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، این شجره طیبه انقلاب اسلامی، با اشاره به سوابق دولت جنایتکار فرانسه در طول ۸ سال دفاع مقدس در قتل عام کودکان و زنان بی‌دفاع، این اقدام شنیع را دخالت قطعی در امور داخلی ایران و مصداق جنگ ترکیبی و رسانه‌ای دشمنان علیه اسلام و انقلاب می داند، که در اتاق‌های فکر رسانه‌های غربی، برای ضربه زدن به باورها و ارزش‌های دینی و اعتقادی و انحراف افکار عمومی از معارف مکتب نورانی اسلام و اهل بیت(ع) طراحی شده و دولت فرانسه را مسئول عواقب این اهانت بی شرمانه می داند. لذا از مسئولان محترم وزارت امور خارجه موکدا خواستاریم، ضمن بازنگری در مناسبات فرهنگی با فرانسه، تدابیر لازم در خصوص پیگیری عاملان و مروجان اقدامات موهن اخیر را تا حصول نتیجه اتخاذ نمایند.

کانون بسیج اساتید دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی

۱۷/دی ماه/۱۴۰۱