بازدید سرپرست دانشکده مهندسی کامپیوتر از نمایشگاه دستاورد های پژوهشی دانشگاه به مناسبت هفته ملی پژوهش و فناوری

به گزارش روابط عمومی دانشکده مهندسی کامپیوتر، صبح امروز دوشنبه ۱۴ آذر ماه ۱۴۰۱ سرپرست دانشکده مهندسی کامپیوتر، همزمان با آئین افتتاح نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری به مناسبت هفته ملی پژوهش و فناوری،  از این نمایشگاه بازدید و از نزدیک با دستاوردهای پژوهشی اساتید و دانشجویان دانشگاه آشنا شد.

دکتر دانشپور برگزاری نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری را فرصت مغتنمی برای ارائه یافته های پژوهشی اساتید و دانشجویان خواند و افزود: پژوهش های صورت گرفته در دانشکده ها باید همسو با مأموریت های هر دانشکده و در جهت  تولید یافته های دانش بنیان باشد.

گفتنی است بر اساس برنامه ریزی معاونت پژوهش و فناوری، این نمایشگاه تا دوشنبه ۲۱ آذر ادامه یافته و طی مراسمی از سرآمدان حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه تقدیر به عمل خواهد آمد.