انتصاب «اکرم بیگی» به عنوان مدیر گروه آموزشی نرم افزار دانشکده مهندسی کامپیوتر

به پیشنهاد سرپرست دانشکده مهندسی کامپیوتر، با صدور حکمی از سوی سرپرست دانشگاه تربیت دبیرشهید رجائی، اکرم بیگی، به عنوان «مدیرگروه آموزشی نرم افزار دانشکده مهندسی کامپیوتر» منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده مهندسی کامپیوتر، صبح امروز شنبه، ۲۸ مرداد ۱۴۰۲ با صدور حکمی از سوی سرپرست دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی،  اکرم بیگی، به عنوان «مدیرگروه آموزشی نرم افزار دانشکده مهندسی کامپیوتر»، منصوب و از زحمات سرکار خانم دکتر سحر کیانیان، مدیرگروه پیشین گروه آموزشی نرم افزار این دانشکده، تجلیل و قدردانی شد.

شایان ذکر است بیگی، دکتری مهندسی کامپیوتر از دانشگاه علم و صنعت ایران است که از سال ۱۳۹۴ عضو هیأت علمی و استادیار دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی است که تدریس در دانشگاه و عضویت در انجمن کامپیوتر ایران و انجمن ملی مرکز فرماندهی و کنترل را در کارنامه فعالیت های علمی، پژوهشی و اجرایی خود به ثبت رسانده است.