برافراشته شدن پرچم دانشگاه شهید رجایی بر فراز چکادهای ریزان و آتشکوه

در روز یکشنبه ۱۵ مرداد ماه ۱۴۰۲، اعضای گروه کوهنوردی دانشگاه شهید رجایی به سرپرستی آقای دکتر امید رهایی (عضو هیات علمی دانشکده مهندسی معماری و شهرسازی و رئیس انجمن کوهنوردی دانشگاه) پرچم دانشگاه را بر قراز قله های ریزان (۳۵۷۵) و آتشکوه (۳۷۳۰) برافراشتند. اعضای گروه عبارتند از: آقایان دکتر مجتبی صالحپور (عضو هیات علمی دانشکده تربیت بدنی)، دکتر عباس شیری (عضو هیات علمی دانشکده مهندسی برق)، دکتر علی زنگنه (عضو هیات علمی دانشکده مهندسی برق)، مهندس موسی فرهنگ (کارشناس مسئول IT) و استاد علی بازدار.

پیمایش مذکور ساعت ۶ صبح از روستای افجه به سمت دشت هویج آغاز شد و حدود ساعت ۱۱ صبح قله ریزان صعود شد. پس از آن از طریق قله سیاه لت (۳۴۸۰) و تیغه شرقی آتشکوه، قله آتشکوه در ساعت ۱۴ زیر پای اعضای گروه کوهنوردی دانشگاه بود و سپس بازگشت گروه، از طریق مسیر قله ساکا (۳۳۱۵) و تیغه غربی اتشکوه، از کنار آبشار به دشت هویج و سپس روستای افجه (ساعت ۱۹) انجام شد.