اخبار کارآموزی دانشکده مهندسی کامپیوتر

دوره های کارآموزی یکی از مهم ترین فرصت های دانشجویان با چالش های دنیای واقعی و روش های ارائه راهکار و همچنین آشنایی با ابزارهای در دسترس می باشد. از این رو سرپرست کارآموزی به عنوان شاخه ارتباط با صنعت در دانشکده وظیفه دارد شرایط کارآموزی را برای استفاده هر چه بهتر و بیشتر دانشجویان فراهم نماید.
در دوره سرپرستی خانم دکتر شیرمحمدی تغییرات مهمی در راستای گذراندن بهینه این دوره انجام شد که به شرح زیر است:
۱. تبدیل سیستم دستی امور کارآموزی به سیستم اتوماسیون آنلاین و طراحی آن: به منظور تسهیل روند اخذ و گذراندن کارآموزی گام های خوب و موثری در راستای عبور از سیستم دستی سنتی برای کارآموزی و جایگزین کردن آن با سیستم اتوماسیون انجام گرفت تا نیازی به مراجعه حضوری دانشجویان نباشد.
۲.تخصیص بهینه دانشجویان به اساتید با توجه به زمینه فعالیت همکاران و تنوع کارآموزی ها از این نظر. تخصیص اساتید مرتبط با زمینه کاری فرصت راهنمایی و ارزیابی بهتر را فراهم می کند.

به منظور پیگیری گام های فوق در راستای کارآموزی هدفمند، دکتر حامد درستی به عنوان سرپرست جدید کارآموزی دانشکده منصوب شد.
ضمن تشکر از زحمات خانم دکتر شیرمحمدی در مدت سرپرستی این بخش و آرزوی موفقیت برای سرپرست جدید، امید است این انتصاب مایه رشد و تعالی بیشتر دانشکده شود.