قابل توجه پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی سال ۹۹

اطلاعیه شماره ۱۰

نحوه دریافت گواهی اشتغال به تحصیل مخصوص دانشجویان مقطع کارشناسی  وروردی بهمن ۱۳۹۹

جهت مشاهده اینجا کلیک کیند

*********************************

اطلاعیه شماره ۹

قابل توجه کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی ورودی بهمن ۱۳۹۹ دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی که فرآیند پذیرش نهایی شما با موفقیت به اتمام رسیده است

جهت مشاهده اطلاعیه اینجا کلیک کنید

***********************************

اطلاعیه شماره ۸

به اطلاع کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی ورودی بهمن ۱۳۹۹ دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی می رساند با توجه به شرایط انتشار ویروس کرونا و لزوم رعایت دستور العمل های بهداشتی،فرآیند پذیرش نهایی، به صورت غیر حضوری و از طریق ارسال پستی انجام خواهد شد.

جهت مشاهده اطلاعیه اصلاح شده اینجا کلیک کنید

اطلاعیه مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشگاه در خصوص تکمیل کارنامه سلامت و انجام پایش سلامت جسم و روان

فرم انصراف از تحصیل

******************************

اطلاعیه شماره ۷

اطلاعیه واحد نظام وظیفه

جهت پذیرفته شدگان برادر مقطع کارشناسی ورودی بهمن ۹۹

*********************************

اطلاعیه شماره۶

قابل توجه پذيرفته‌شدگان كارشناسي پيوسته ورودي بهمن۱۳۹۹

دانشگاه تربيت دبير شهيد رجائي

فرآیند پذیرش غیر حضوری تا روز چهارشنبه دهم دیماه تمدید شد.

****************************

دستورالعمل مهم سازمان نظام وظیفه کشور جهت اخذ برگه درخواست معافیت تحصیلی از مراکز پلیس +۱۰

****************

اطلاعیه شماره ۵

نکات مهم در خصوص دریافت معافیت تحصیلی پذیرفته شدگان برادر

********************************

اطلاعیه شماره ۴

در صورتی که کلیه مراحل پذیرش غیر حضوری را به درستی انجام داده باشید و از برگه های پذیرش غیر حضوری پرینت تهیه نمایید، پیامکی با مضمون: «پذیرفته شده محترم $ با سلام به اطلاع می رساند فرآیند پذیرش غیر حضوری شما با موفقیت به اتمام رسید...» برای شما ارسال خواهد شد.

همچنین کلیه پذیرفته شدگان برادر مقطع کارشناسی

بدون توجه به سال فارغ التحصیلی و سن می بایست در خصوص تعیین تکلیف وضعیت نظام وظیفه خود به سایت epolice.ir مراجعه نموده و نسبت به اخذ درخواست اولیه معافیت دانشجویی به نام دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی اقدام نموده و پرینت آن را در محل مشخص شده در بخش ارسال مدارک بارگذاری نمایند.

دانشجویان انصرافی سال قبل یا مهر ۹۹ علاوه بر درخواست فوق می بایست برگه انصراف از دانشگاه و برگه معافیت صادر شده به نام دانشگاه قبلی را نیز بارگذاری نمایند.

*******************************

اطلاعیه شماره ۳

قابل توجه پذيرفته‌شدگان كارشناسي پيوسته ورودي بهمن  ۱۳۹۹

دانشگاه تربيت دبير شهيد رجائي

ضمن عرض تبريك به مناسبت ورود شما عزيزان به دانشگاه تربيت­ دبيرشهيد رجائي، زمان­بندي و نحوه ثبت نام و مدارک لازم برای پذیرش غیر حضوری به شرح زير اعلام مي­گردد، خواهشمند است با دقت كامل و رعايت زمان­بندي ذكر شده نسبت به انجام فرآیند تا آخرين مرحله اقدام نماييد.

جهت مشاهده متن کامل اطلاعیه اینجا کلیک کنید

جهت مشاهده نحوه درخواست غیر حضوری معافیت تحصیلی دانشجویی اینجا کلیک کنید

جهت مشاهده نحوه درخواست غیر حضوری تاییدیه تحصیلی اینجا کلیک کنید

اطلاعیه شماره ۲

در خصوص وضعیت نظام وظیفه پذيرفته شدگان مقطع کارشناسی ورودي بهمن ۱۳۹۹

شروع ترم پذیرفته شدگان کارشناسی نیسمال دوم بهمن ماه می باشد، دانشجویانی که دارای برگ اعزام بدون غیبت هستند چنانچه تاریخ اعزام آنها قبل از شروع ترم است باید به پلیس ۱۰+ شهر محل سکونت خود مراجعه کرده و درخواست کتبی جهت تمدید مهلت اعزام تا ۱۳۹۹/۱۱/۲۰ نموده و ۴۸ ساعت بعد به همراه کپی برگه انتخاب رشته سازمان سنجش و پرینت قبولی، به اداره وظیفه عمومی ناجا شهر خود مراجعه و موافقت ناجا با درخواست خود را کسب کنند. در صورت عدم موافقت سازمان وظیفه عمومی به خدمت اعزام و هنگام ثبت نام از خدمت ترخیص خواهند شد. در صورت غیبت، سازمان وظیفه عمومی ناجا با ادامه تحصیل مشمول مخالفت کرده و قبولی پذیرفته شدگان دبیری لغو می گردد.

اطلاعیه شماره ۱

ضمن عرض تبريك به مناسبت ورود پذيرفته شدگان مقطع کارشناسی ورودي بهمن ۱۳۹۹ به دانشگاه تربيت دبيرشهيد رجائي، به اطلاع می رساند با توجه به اینکه شروع نیمسال تحصیلی دانشجویان متعهد دبیری از بهمن ۹۹ می باشد ، فرآیند پذیرش و ثبت نام این عزیزان از اواسط دی ماه ۹۹ انجام خواهد شد .

ضمن تشکر از صبر و شکیبایی شما بزرگواران ، خواهشمند است از تماس تلفنی و یا مراجعه حضوری به دانشگاه جدا خودداری نموده و منتظر اطلاعیه های بعدی دانشگاه باشید.