مراسم تقدیر از اساتید پیشکسوت دانشکده علوم ورزشی

روز شنبه ۱۲ شهریور ماه با حضور اساتید و کارکنان دانشکده، طی مراسمی از دو نفر از اساتید پیشکسوت دانشکده که در سالهای گذشته به افتخار بازنشستگی نائل شده بودند تقدیر شد. دکتر علیرضا رمضانی و دکتر جواد آزمون که از اساتید بنام در حوزه علوم ورزشی و همچنین از مدیران و اساتید تاثیر گذار تربیت بدنی آموزش و پرورش و ورزش مدارس بوده اند افتخار دادند و در جمع دوستانه و دور همی اساتید و کارکنان دانشکده علوم ورزشی حاضر شدند. در این مراسم با ارائه لوح تقدیر و تقدیم هدایای یاد بود از سالها تلاش خالصانه این عزیزان در جهت تربیت نیروی انسانی کارآمد و معلمان تربیت بدنی ، تقدیر و تشکر گردید. همچنین در حاشیه این مراسم آقای دکتر آزمون تعداد ۴۰ نسخه کتاب جدید خود تحت عنوان « ورزش و تربیت بدنی از منظر علم و هنر یاددهی و یادگیری » را به اساتید و کتابخانه تخصصی دانشکده اهداء نمودند.