انعقاد قرارداد با مراکز رفاهی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از معاون اداری، مالی و مدیریت منابع، قرارداد با سه مرکز رفاهی رشد مشهد، تنکابن و نشتارود منعقد گردید. دکتر اسماعیل پور با ذکر این خبر افزود: استفاده از مراکز رفاهی توسط اساتید و پرسنل دانشگاه یکی از اولویت های برنامه های ریاست محترم دانشگاه بوده که با عنایت به پیگیری های مجدانه ایشان و نیز پرسنل حوزه امور رفاهی، در این مرحله شاهد انعقاد قرارداد با این سه مرکز رفاهی هستیم.

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع با ذکر این موضوع که به دلایل مختلف مدتی قرارداد با مراکز رشد مشهد و تنکابن برقرار نبود، از اضافه شدن مرکز رفاهی نشتارود به فهرست مراکز طرف قرارداد دانشگاه اشاره کرد و ابراز امیدواری نمود با حمایت های ریاست محترم دانشگاه بستر لازم برای خدمت در راستای امور رفاهی اساتید و پرسنل خدوم دانشگاه افزون بر قبل مهیا گردد.