📚 معرفی کتاب “مدرسۀ کِیفی”

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه خبر داد؛

📚 معرفی کتاب “مدرسۀ کِیفی”

💠 معرفی بهترین کتاب‌هایی که معلمان باید بخوانند

📝 نویسنده: دکتر ویلیام گلسر
📑 تعداد صفحات: ۲۷۲ صفحه

کتاب مدرسه کِیفی، نوشته‌ی دکتر گلسر است. دکتر گلسر یکی از مشهورترین روانپزشکان در جهان است که هزاران مشاور را تربیت کرده و کتاب‌های تاثیرگذاری زیادی را در حوزۀ روانشناسی نوشته است.
کتاب مدرسۀ کیفی که در سال ۱۹۹۰ منتشر شد، کتابی بسیار کاربردی و اثرگذار است که مطالعه‌ی آن به همه معلمان و مدرسان و مدیران مدارس توصیه می‌شود.
دکتر گلسر در این کتاب به انتفاد از روش‌های کهنه و سنتی از سوی معلمان و مدیران در مدارس می‌پردازد و روش‌های جدیدی را پیشنهاد می‌کند که تغییرات عمیق و اساسی در مدارس ایجاد می‌کند و مدرسه را به معنای واقعی کلمه، به خانه‌ی دوم دانش آموزان تبدیل کند. روشهایی که مدرسه را به محیط آموزشی شاد و پویا تبدیل می‌کند که در آن معلمان و دانش‌آموزان با هم رابطۀ رضایتمندانه‌ای دارند و هر دو از انجام وظایفشان لذت میبرند و احساس ارزشمندی می‌کنند.

📗 سرفصل‌های کتاب:

-آموزش کیفی تنها راه حل مشکلات ما در مدارس