برگزاری یازدهمین و آخرین جلسه وبینار از سلسله وبینارهای ماه مبارک رمضان

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه خبرداد؛
به گزارش رییس اداره مطالعات وبرنامه ریزی، هفتمین جلسه وبینار فرهنگی ماه رمضان با سخنرانی آقای دکتر شیرازیان از ساعت ۱۸ روز دوشنبه پنجم اردیبهشت ماه با موضوع نرم افزار رمضانی _جهت یاب برگزارشد.
در این وبینار که با حضور ۳۷ نفر از اساتید و همکاران و دانشجویان برگزار شد آقای دکتر شیرازیان با برشمردن تاثیر و اهمیت جهت یابی در تقویم شرعی و استهلال و فجر و شفق در اعمال عبادی انسان در مورد چگونگی آشنایی با این نرم افزار در کشور سوئد توضیحاتی ارائه دادند.
ایشان در ادامه به معرفی نرم افزار accurate time order 5.6.2 پرداختند و چگونگی بارگیری برنامه و قسمت های مختلف آن را مشخص و معرفی کردند.
ایشان سپس تنظیمات برنامه را از روی افق هر کشور و هر شهر با توجه به زاویه فجر هر مکان انجام دادند و نمونه ای از جهت یابی را نشان دادند.
زمان تابستان و عرض جغرافیایی و طول آن در تعیین و چگونگی زمان شفق و بر آمدن ماه تاثیر گذار است.
سپس ماه نو و تربیع و هلال را در نرم افزار با توجه به زمان ارائه شده در ساعت دقیق مشخص نمودند.
این وبینار که در محیط l ms تشکیل شد ساعت ۱۸ و ۵۰ دقیقه به اتمام رسید.