برگزاری دهمین وبینار از سلسله وبینارهای ماه مبارک رمضان

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه خبرداد؛
به گزارش رییس اداره مطالعات وبرنامه ریزی، دهمین جلسه وبینار فرهنگی ماه رمضان با سخنرانی دکتر عترت دوست از ساعت ۱۸ روزدو شنبه ۴ اردیبهشت با موضوع پله پله تا ملاقات خدا درکلام امام علی علیه السلام برگزارشد.
در این وبینار که با حضور ۳۹ نفر از اساتید و همکاران و دانشجویان برگزار شد دکتر عترت دوست با شمردن فضایل امام علی به خطبه عجیب وباشکوه وبی مانند”غرا” به‌ عنوان‌ نمونه بارز در سخنان شیوا ی آن امام همام اشاره کردند وبه تحلیل محتوایی این خطبه پرداختند.
ایشان در ادامه به بیان شروح نهج البلاغه پرداختند و مراحل و سیر مطالب این خطبه را از مرحله طلب آغاز کردند و به سوی معرفت انسانی پیش بردند.
در ادامه پله دوم را درباب معرفی مسیر حرکت عنوان کردند که شامل دنیا و قیامت است و هدف از خلقت را آزمایش با حساب و کتاب خواندند و عبرت گیری را درس مهم از دنیا دانستند.
در توصیف قیامت نیز هول و وحشت و درماندگی انسان را گوشزد کردند.
در پله سوم که اغتنام فرصت است باید از نعمت های الهی بهره بگیریم.
پرهیز از ظن و گمان بد و ترس از شیطان به عنوان گوشوار سخنان مولا اشاره شد.
در پله چهارم توصیه به تقوا کلید گنج رهایی انسان قلمداد می شود.
متقین بهترین الگوهای رفتاری انسان هستند و با مراحل جهاد و محاسبه و آینده گری و تعادل می‌توان به آن رسید.
این وبینار که در سامانه دروس دانشگاه تشکیل شد ساعت ۱۸ و ۴۰ دقیقه به اتمام رسید.