ستاد امور دانشجویان شاهد و ایثارگر خبر داد:

«گردهمایی دانشجویان شاهد و ایثارگر ورودی بهمن ۹۷»

اولین جلسه گردهمایی ورودی کارشناسی بهمن ماه ۹۷ در روز سه شنبه مورخ ۹۷/۱۲/۷ از ساعت ۱۲ الی ۱۴ با حضور جناب آقای دکتر سعادت مدیر آموزش و سرکار خانم سید جوادی مشاور رئیس دانشگاه برگزار شد.سرکار خانم سید جوادی مسئول امور دانشجویان شاهد و ایثارگر هدف از این گردهمایی را بررسی قوانین آموزشی و فرهنگی بنیاد شهید و وزارت علوم به معنای عام و قوانین دانشگاه مخصوص دانشجویان تعهد دبیری به معنای خاص خبر دادند. جلسه در ابتدا با تلاوت چند از کلام الله مجید توسط جناب آقای مهندس ابراهیمی آغاز و سپس سرکار خانم سیدجوادی ضمن عرض خوشامدگویی و تبریک به مناسبت ولادت باسعادت حضرت فاطمه (س) به بیان نقطه نظرات خاص درباره دانشجویان جامعه هدف و جانبازان زیر ۲۵ درصد و همچنین رزمنده پرداختند و از زحمات و همسو بودن سیاست های مقام عالی دانشگاه جناب آقای دکتر عظمتی ریاست محترم دانشگاه با اهداف والای ستاد شاهد تقدیر و تشکر کردند. ایشان در ادامه هدف از برگزاری این گردهمایی را اینگونه بیان کردند:

۱-بیان قوانین بنیاد شهید برای دانشجویان

۲-بیان تسهیلات آموزشی وزارت علوم

۳-طرح استاد مشاور و باید و نبایدهای بهره بردن از این طرح

۴-طرح تقویت بنیه علمی

۵-اعلام اسامی اساتید مشاور و کارشناس پیگیر امور دانشکده ای

۷-بیان ضرورت حضور در جلسات و گردهمایی های شاهد و ایثارگر به ویژه مراسمهای بزرگ مانند هفته دفاع مقدس،هفته شهدا و روز جانباز

سپس جناب آقای دکتر سعادت مدیر محترم آموزش ضمن عرض خیرمقدم به دانشجویان ورودی بهمن ۹۷ شاهد و ایثارگر به بیان نکات مهم نقل و انتقالات و تغییر رشته و قوانین خاص وزارت اموزش و پرورش برای دانشجویان تعهد دبیری و وزارت علوم پرداختند.

در انتهای مراسم به هدایایی به رسم یادبود به متولدین بهمن و اسفند ماه و همچنین از دانشجویانی که اسامی آنان مزین به نام حضرت فاطمه (س) نیز تقدیر و سپس قرعه کشی انجام شد.

در پایان دانشجویان برای تجدید میثاق با ارمان های امام راحل و شهدا بر سر مزار شهدای گمنام دانشگاه حضور یافتند.

dsc_3609 dsc_3615 dsc_3669 dsc_3685 dsc_3619