کسب افتخار برای دانشگاه در نشست سالانه سرآمدان علمی ایران

معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه خبر داد:

پنجمین نشست سرآمدان علمی ایران با حضور دکتر سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، دکتر محمدعلی زلفی گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و دکتر سعید سرکار، دبیر فدراسیون سرآمدان علمی ایران در روز یکشنبه، ۱۳ شهریور ماه ۱۴۰۱ در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد. در گزارش ارائه شده توسط دکتر سرکار، دانشگاه شهید رجایی در طول ۷ دوره رصد توسط این فدراسیون، رتبه ۵ را بین تمامی دانشگاهها و موسسات پژوهشی کشور کسب کرد. دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه تربیت مدرس، پژوهشگاه دانشهای بنیادی و دانشگاه تحصیلات تکمیلی زنجان به ترتیب در رتبه های ۱ تا ۴ قرار گرفتند.

همچنین به گزارش این فدراسیون، آقای دکتر مهدی نیک عمل، استاد تمام گروه فیزیک دانشکده علوم پایه، در جایگاه سوم، بین تمامی سرآمدان علمی کشور قرار گرفتند. در این رتبه بندی آقای دکتر علی اسفندیار از دانشگاه صنعتی شریف و آقای دکتر علی مرسلی از دانشگاه تربیت مدرس به ترتیب رتبه های ۱ و ۲ را به خود اختصاص دادند. این افتخار را به جامعه علمی دانشگاه شهید رجائی تبریک عرض می گوییم.