کارگاه آموزشی هوش هیجانی و کنترل خشم و شیوه های تعامل

به گزارش روابط عمومی دفتر معاونت دانشجویی صبح روز دوشنبه ساعت ۸ الی ۱۰ صبح به تاریخ ۱۴۰۱/۱۰/۱۹ کارگاه آموزشی باحضور معاونت دانشجویی، مدیر حراست، رئیس مرکز بهداشت،درمان و مشاوره و مدیر امور خوابگاه های دانشجویی باعنوان آموزش مهارتهای کنترل و مدیریت هیجان برگزار شد. در این کارگاه که با مدرسی آقای دکتر نجف طهماسبی پور عضو هیات علمی دانشگاه و رئیس دانشکده علوم انسانی با حضور سرپرستان و انتظامات سراهای دانشجویی در سالن شهید باهنر برگزار شد مطالب کاربردی و مفیدی در خصوص هوش هیجانی، مهارتهای کنترل خشم و شیوه های تعامل با دانشجویان ارائه شد.لازم به ذکر است که کارگاه مذکور با هماهنگی مرکز بهداشت،درمان و مشاوره برگزار شد و در پایان دوره به شرکت کنندگان گواهی ضمن خدمت ارائه می گردد.پس از پایان سخنرانی مدرس کارگاه، معاون دانشجویی دانشگاه در خصوص اهمیت تاب آوری و امید بخشی به دانشجویان بویژه در فضای خوابگاهی تاکید کردند و از سرپرستان و انتظامات دانشگاه خواستند که با تلاش یکدیگر هماهنگ عمل کنند و مانند دو بطن در یک قلب برای پویایی دانشگاه و دانشجویان تلاش نمایند. در ادامه آقای دکتر حوری مدیر حراست دانشگاه ضمن تشکر از حوزه معاونت دانشجویی از تلاش های سرپرستان و انتظامات سراهای دانشجویی تشکر کردند و ضرورت پیگیری سریع مطالبات دانشجویان و نیازهای سراهای دانشجویی را خواستار شدند. در ادامه جناب آقای خداپناه رئیس مرکز بهداشت،درمان و مشاوره دانشگاه به نقش رفتارهای هیجان مدار به عنوان عنصر مشهود در اتفاقات اخیر جامعه اشاره نمودند و ضرورت برگزاری چنین کارگاه هایی را در اجرای تکالیف ابلاغی دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان و به منظور آرامش بخشی به جامعه دانشگاهی یاد آور شدند. همچنین ایشان با توجه به شروع امتحانات پایان ترم و حضور حداکثری دانشجویان در خوابگاه ها و سراهای دانشجویی، از حضور پر رنگ روان شناسان و مشاوران مرکز مشاوره، در خوابگاه ها در ایام امتحانات برای ارائه خدمات روان شناختی و مشاوره ای به دانشجویان خبر دادند. رئیس مرکز بهداشت،درمان و مشاوره درپایان ضمن تشکر از حضور کلیه همکاران گرامی، مدرس محترم کارگاه و مسئولین گرانقدر، ابراز امیدواری کردند با توجه به اهمیت کارگاه مذکور و استقبال همکاران، بخش دوم کارگاه پس از هماهنگی های لازم در فاصله بین دو ترم برگزار شود.