چگونگی نحوه ارسال مدارک پذيرفته‌شدگان مرحله اول آزمون دكتري تخصصي رشته ریاضی

ضمن عرض تبريك به پذيرفته‌شدگان مرحله اول آزمون دكتري تخصصي رشته ریاضی سال تحصيلي ۱۴۰۱-۱۴۰۰ خواهشمند است مدارک مورد نیاز برای مصاحبه را به ترتیب زیر شماره گذاری و در یک ایمیل به آدرسmathgroupsru@gmail.com  ارسال نمایید. مدارک فاقد شماره بررسی نخواهند شد.

۰- فیش واریزی

۱- فرم شماره ۱

۲- فرم شماره ۲

۳- فرم شماره ۳

۴- فرم شماره ۴

۵- فرم شماره ۵

۶- فرم شماره ۶

۹- حکم کارگزینی

۱۰- تصویر مدرك یا گواهی پایان تحصیلات دوره کاردانی (جهت دانشجویانی که دوره کارشناسی ناپیوسته دارند.)

۱۱- تصویر مدرك یا گواهی پایان تحصیلات دوره کارشناسی

۱۲-تصویر مدرك یا گواهی پایان تحصیلات دوره کارشناسی ارشد

۱۳-تصویر ریز نمرات کاردانی وکارشناسی ناپیوسته

۱۴- تصویر ریز نمرات کارشناسی

۱۵- تصویر ریز نمرات کارشناسی ارشد

۱۶- نسخه pdf پایان نامه کارشناسی ارشد

۱۷- نسخه pdf  پروپزال براي دانشجویانی که تاکنون دفاع ننموده اند.

۱۸- تصویر مقالات چاپ شده یا گواهی پذیرش قطعی مقالات پذیرفته شده

۱۹- گواهی استفاده از سهمیه براي همسر و فرزندان فرهنگی شهدا، مفقودین، اسرا و جانبازان

۲۰- تصویر کارت معافیت یا پایان خدمت وظیفه عمومی

۲۱-  داوطلبانی که در حال حاضر در خدمت وظیفه عمومی هستن، ارائه گواهی از مراجع ذیصلاح مبنی بر اتمام خدمت تا ۳۱ شهریور ۱۴۰۰

۲۲- براي آن دسته داوطلبانی که داراي دفترچه آماده به خدمت می باشند ارائه دفترچه آماده به خدمت بدون مهر غیبت که تاریخ اعزام بعد از شروع دوره ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ باشد، الزامی است.

معاونت آموزشی و پژوهشی دانشکده علوم پایه