چاپ کتاب سید قطب و مسئله تکفیر توسط انتشارات دانشگاه شهید رجایی با همکاری انتشارات طه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از سرپرست انتشارات، کتاب سید قطب و مسئله تکفیر که توسط آقای دکتر حسن زرنوشه فراهانی، عضو هیأت علمی دانشکده علوم انسانی دانشگاه شهید رجایی به اتفاق همکارشان آقای دکتر حمید ایماندار، عضو هیأت علمی دانشگاه شیراز ترجمه و تدوین شده است، پس از طی فرآیند داوری و ویراستاری در انتشارات دانشگاه شهید رجایی با همکاری انتشارات طه به چاپ رسید.

آقای دکتر حسن جعفری افزود این کتاب در ۵ فصل و ۲۸۰ صفحه، دیدگاه­های مختلف در بارة تکفیری یا عدم تکفیری بودن سید قطب، که از شخصیت­ های برجستة معاصر دینی-سیاسی جهان اسلام است را به بررسی گذاشته و سعی در ارائه تصویری منصفانه از آن برای خوانندگان دارد.

علاقه­ مندان به کتاب اشاره شده و دیگر عناوین چاپ شده انتشارات دانشگاه، می­ توانند از طریق تارنمای انتشارات به نشانی publish.sru.ac.ir  نسبت به سفارش آنلاین اقدام فرمایند.