چاپ کتاب زیست پذیری خانه ایرانی توسط انتشارات دانشگاه شهید رجایی

به گزارش معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه و به نقل از سرپرست انتشارات، کتاب زیست پذیری خانه ایرانی که توسط آقای دکتر محمد صادق طاهر طلوع و خانم مهندس سیده اشرف سادات تألیف و تدوین شده است، توسط انتشارت دانشگاه به چاپ رسید. آقای دکتر حسن جعفری همچنین افزوند این کتاب با ۳۳۲ صفحه درپنج فصل با عناوین زیر است:

•  آرامش و سکینه در خانه
  • فعالیت رفتاری در خانه
  • پویایی در خانه
  • کیفیت معنایی در خانه
  • زیست­ پذیری در خانه

این کتاب علاوه بر نقش خانه در آسایش، آرامش و سلامتی انسان، به ویژگی های فعاليت در خانه و فضای فعاليت، ارتباط خلوت و تعاملات اجتماعی، عوامل كيفيت بخشی ذهنی، مولفه های زیست پذیری در معماری، معيارها و مکان های زیست پذیر، معيارهای سنجش سرزندگی، و نمونه های موردی مسکونی زیست پذیر پرداخته است.

علاقه­ مندان به کتاب اشاره شده و دیگر عناوین چاپ شده انتشارات دانشگاه، می­ توانند از طریق تارنمای انتشارات به نشانی publish.sru.ac.ir نسبت به سفارش آنلاین اقدام فرمایند.