چاپ مقاله داغ و پراستناد توسط عضو هیات علمی دانشکده علوم ورزشی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از معاونت پژوهش و فناوری، مقاله همکار ارجمند آقای دکتر عباس نظریان مادوانی عضو هیئت علمی دانشکده علوم ورزشی با عنوان:

“The Relationship Between Age and Mental Health Among Adults in Iran During the COVID-۱۹ Pandemic”

بر اساس آخرین بروزرسانی پایگاه استنادی ESI-WOS به عنوان مقاله داغ و پراستناد اعلام شده است. این مقاله در مجله International Journal of Mental Health and Addiction با ضریب تاثیر ۳/۸۳۶ و رده Q2 به چاپ رسیده است. مهمترین یافته های این پژوهش عبارتند از:

•  افراد بزرگسالی که بطور منظم به ورزش می پردازند احتمالا دارای جواب منفی در آزمایش کوید ۱۹ خواهند بود.
  • هر ساعت ورزش منظم روزانه، ۷۸ درصد احتمال ابتلای به کوید ۱۹ را منفی نشان می دهد.
  • افراد دارای بیماریهای زمینه ای مزمن که بطور منظم به ورزش می پردازند احتمالا تا ۴۸ درصد کمتر به کوید ۱۹ مبتلا می شوند.

معاونت پژوهش و فناوری این موفقیت را به ایشان و جامعه علمی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی تبریک می گوید.