پیش خوان خدمت فارغ التحصیلی

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی در نظر دارد در جهت تسریع و تسهیل در فرآیند فارغ التحصیلی دانشجویان و حذف کاغذ و مکانیزه نمودن و ثبت و ضبط کلیه امور مربوط به آن ، اقدام به ایجاد پیش خوان خدمت فارغ التحصیلی و تسویه حساب در سامانه آموزشی دانشگاه (گلستان) نماید .

جهت مشاهده روند فعالیت اینجا کلیک کنید

نکات مهم:

• دانشجویانی می توانند مبادرت به ایجاد درخواست فارغ التحصیلی نمایندکه:

الف- نمره کلیه دروس ثبت و قفل آموزش داشته باشد. (مراجعه به اطلاعات جامع دانشجو) در صورتی که هنوز نمرات ثبت و قطعی نشده می بایست منتظر باشند تا فرآیند مربوطه به اتمام برسد.

ب- مدارک پرونده دانشجو کامل باشد.(مراجعه به گزارش ۲۲۲)

ج – دانشجو به سیستم آموزش بدهی نداشته باشد. (مراجعه به اطلاعات جامع دانشجو) جهت پرداخت بدهی به سامانه گلستان/ پرداخت های الکترونیکی دانشجو مراجعه نمایند.

د- قوانین تطبیق دروس دانشجو مشکلی نداشته باشد.(مراجعه به گزارش ۲۷۲) در صورت وجود مغایرت ، موارد را با مدیر محترم گروه جهت انعکاس به مدیریت برنامه ریزی دانشگاه انتقال دهند.

• هر دانشجو منحصرا می تواند یک درخواست ثبت نماید . بنابراین در صورت وجود درخواست ، هر گونه تغییر می تواند روی آن انجام پذیرد و فقط با حذف درخواست قبلی ، امکان ثبت درخواست جدید فراهم می شود.