پیام رییس دانشگاه به مناسبت درگذشت زنده یاد دکتر اصغر وطنی اسکویی

انا لله و انا الیه راجعون

بسمه تعالی

با کمال تاسف و اندوه، خبر درگذشت استاد عزیز و ‌بزرگوار، جناب آقای دکتر اضغر وطنی اسکویی، از اعضای هیات علمی دانشکده مهندسی عمران، موجب تاثر ‌‌ و تاسف اینجانب گردید.

زنده یاد دکتر وطنی اسکویی به عنوان یک استاد دانشگاه در گروه آموزشی سازه و زلزله، بخش زیادی از عمر با برکت خود را صرف تعلیم ‌و تربیت جوانان علاقه مند در حوزه تخصصی خود نمودند و با تلاش های فراوان یکی از مصادیق بارز اساتید پیشرو در ایجاد ارتباط صنعت و دانشگاه بودند و خاطرات ارزشمندی را از حضور خود بین همکاران و دانشجویان به جا گذاشتند.

در اینجا ضمن عرض تسلیت به خانواده بزرگ و معزز دانشگاه شهید رجائی به دلیل فقدان این عزیز، از خداوند متعال برای آن مرحوم علو درجات، رحمت و مغفرت واسعه و برای بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت می نمایم.

حمیدرضا عظمتی

رییس دانشگاه