بیش از ۱۳۰ رویداد و برنامه فرهنگی پایان مرداد

به همت همکاران کاربلد و سخت کوش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و با شعار «فرهنگ هیچ وقت تعطیل نیست» برای روزهای تعطیل دانشگاه در مرداد ۱۴۰۰، بیش از ۱۳۰ رویداد و برنامه فرهنگی در دستور کار قرار گرفت که برخی از آنها اجرا شدند و برخی تا پایان مرداد برگزار خواهند شد.
این برنامه ها در محورهای گوناگون فرهنگی، مذهبی، هنری، و مهارتی طراحی شده اند و طیفی از این برنامه ها برای استادان و همکاران و دانشجویان و گروهی از آنها برای فرزندان همکاران تدارک دیده شد. همچنین، بنابر مسئولیت اجتماعی دانشگاه، جامعه هدف برخی از این فعالیت ها، دانشجویان سراسر کشور هستند که در قالب کارگاه¬های تخصصی بصورت مجازی در حال اجراست. گفتنی است ۱۵ برنامه فرهنگی با همکاری دانشکده علوم انسانی در مرداد برگزار می شود. همچنین، برنامه های مهارتی با همکاری مرکز آموزش های آزاد در حال اجراست.
شایان ذکر است: افزون بر طراحی و حمایت و اجرای بیش از ۱۳۰ برنامه و رویداد فرهنگی در مردادماه ۱۴۰۰، برنامه¬ ها و فعالیت های متععد و متنوعی از سوی دانشجومعلمان در قالب کانون ها و انجمن های علمی و تشکلها در حال اجراست.
جزئیات برنامه ها و رویدادهای فرهنگی در جدول زیر آمده است:
مرداد ۱۴۰۰