پیام تسلیت کانون بسیج اساتید دانشگاه به مناسبت در گذشت آیت الله مصباح یزدی

انا لله و انا الیه راجعون
خبر در گذشت استاد برجسته، فقیهِ متفکر و بصیر، آیت الله محمدتقی مصباح یزدی (ره) ، ثلمه ای جبران ناپذیر برای حوزه های دینی و جامعه علمی کشور است. آن عالم خدوم عمر پر ثمر خویش را در راه مجاهدات علمی و تربیت و تعلیم شاگردان فراوان و تلاش برای گسترش و تعمیق علوم اسلامی و علوم انسانی و بهبود و تحول روش های نوین آموزش قرار داد و در دفاع از ارزش های انقلاب اسلامی نقش بارزی ایفا نمود.
آثار متعدد علمی بجامانده و خدمات صادقانه و شجاعت ایشان در دفاع از حریم ولایت همواره بعنوان باقیات الصالحاتی جاری و ماندگار خواهد ماند.
این فقدان مصیبت بار را به مقام معظم رهبری مد ظله العالی ، مراجع عظام تقلید ، حوزه های علمیه ، فرزندان و خاندان آن مرحوم و عموم ملت انقلابی ایران اسلامی تسلیت گفته ، غفران و رحمت واسعه الهی برای آن فقید سعید از خداوند قادر متعال مسئلت می نماییم.
کانون بسیج اساتید دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی