برگزاری نشست مشترک معاونت پژوهش و فناوری با اعضای شورای آموزشی و پژوهشی دانشکده علوم انسانی

در روز چهارشنبه مورخ ۱۲ آذر ۱۳۹۹ نشست مشترک معاونت پژوهش و فناوری با اعضای شورای آموزشی و پژوهشی دانشکده علوم انسانی به صورت مجازی برگزار گردید. در این جلسه ابتدا معاون پژوهش و فناوری دانشگاه گزارشی از وضعیت تولیدات علمی دانشگاه ارائه دادند. سپس معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده، آقای دکتر نصری، به ارائه گزارش جامعی از فعالیتهای پژوهشی در دانشکده علوم انسانی پرداختند. در این جلسه دغدغه های پژوهشی اساتید این دانشکده به مدیران حوزه پژوهش انتقال داده شد و پیرامون تولیدات علمی این دانشکده بحث و تبادل نظر شد. یکی از اتفاقات جدید دانشکده رشد انتشار مقاله در مجلات بین المللی در سال ۹۸ بود. این دانشکده دو همایش مهم از جمله همایش ملی آموزش را در سال ۹۹ به شایستگی برگزار کرد. معاون پژوهش و فناوری دانشگاه از زحمات ریاست دانشکده علوم انسانی، جناب آقای دکتر طهماسبی پور و اعضای هیات علمی این دانشکده تشکرو قدردانی به عمل آوردند.