پیام تسلیت سرپرست دانشگاه به مناسبت درگذشت همکار گرامی جناب آقای مهندس محمد رضایی

انا لله و انا الیه راجعون

با نام و یاد خداوند متعال

با کمال تاسف و اندوه، خبر درگذشت همکار ارجمند، جناب آقای مهندس محمد رضایی از همکاران ساعی و تلاشگر دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی موجبات تاثر ‌‌و تالم همه ما گردید. خاطره حضور زنده یاد مهندس رضایی در بخش های مختلفی از دانشگاه، در اذهان خانواده بزرگ دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی خواهد ماند. تلاش ایشان در اداره دانش آموختگان و اداره تربیت بدنی بر کسی پوشیده نیست و خدمات صادقانه ایشان به پویندگان راه علم و ادب خاطرات ارزشمندی را از حضور خود بین همکاران و دانشجویان به جا گذاشت. اینجانب بر خود لازم می دانم ضمن عرض تسلیت به خانواده بزرگ دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی به دلیل فقدان این همکار معزز، از خداوند متعال برای آن مرحوم علو درجات، رحمت و مغفرت واسعه و برای بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت نمایم.

جمال الدین مهدی نژاد

سرپرست دانشگاه