پذیرفته شدگان دوره یکساله مهارت آموزی سال ۹۶

قابل توجه مهارت آموزان دوره یکساله مهارت آموزی شایستگی حرفه ای معلمی ورودی سال۹۶ و ۹۵

به اطلاع می رساند آزمون مجازی دوره پودمان اول برای افراد ورودی سال۹۶ و افرادی که دروس پودمان اول سال ۹۵ را با موفقیت نگذرانده­اند شامل ۵ درس: روانشناسی، اصول روش­های یاددهی و یادگیری، اخلاق حرفه ایی، ارزشیابی یادگیری و فلسفه تعلیم و تربیت در

روز پنجشنبه مورخ ۲۰ اردیبهشت  ساعت ۱۰ صبح  در قطب مربوطه طبق جدول پیوست برگزار می­گردد.

اطلاعيه در خصوص دوره هاي پودمان بدو خدمت فرهنگيان سال۹۶

اطلاعيه برگزاري آزمون دروس مجازي پودمان اول دانش پذیران سال ۹۶

و جامانده های دوره های قبلی

قابل توجه پذیرفته شدگان استخدامی سال ۹۵
به اطلاع می رساند آزمون جامع از چهار درس پودمان دوم شامل( آموزش کارآفرینی، نقش اجتماعی تربیتی معلم، پژوهش و توسعه حرفه ای، اصول و فنون مشاوره) بر اساس هماهنگی قبلی مورخ ۲۷/۱۱/۹۶ ساعت ۱۰ صبح در محل قطب های مربوط برگزار می گردد. لازم به ذکر است قطب تهران و شهرستان های تهران  در محل دانشگاه شهید رجایی( لویزان- خ شهید شعبانلو) برگزار خواهد شد.
یادآوری می شود عدم شرکت در آزمون بدون دلیل موجه به منزله انصراف از ادامه فرایند استخدامی خواهد بود و برای افرادی که دوره های صلاحیت معلمی را با موفقیت به پایان نرسانده باشند گواهی صادر نخواهد شد.

اطلاعیه ۲:

قابل توجه قبول شدگان آزمون استخدامی آموزش و پرورش سال ۹۶
ضمن عرض تبریک و آرزوی موفقیت به اطلاع می رساند پس از ثبت نام الکترونیکی از طریق سامانه گلستان دانشگاه شهید رجایی، جهت آگاهی از ادامه روند آموزش و دروس مجازی به سامانه آموزش الکترونیکی  (http://lms.srttu.edu/ ) دانشگاه مراجعه نمایید.
شایان ذکر است آموزش در اولین مرحله در ۵ درس ( روانشناسی، اصول و روش یادگیری، اخلاق حرفه ای، فلسفه تعلیم و تربیت، ارزشیابی یادگیری) صرفا به صورت الکترونیکی بوده و نیازی به مراجعه حضوری در دانشگاه نمی باشد. دوره های حضوری از سال ۱۳۹۷ خواهد بود و قطب بندی و محل تشکیل دوره های حضوری در اطلاعیه های بعدی از طریق سایت و سامانه آموزش الکترونیکی دانشگاه به اطلاع شما خواهد رسید. بدیهی است ارائه هر گونه مدرک فیزیکی بصورت حضوری در دوره های حضوری و در قطب های مربوط خواهد بود.
لازم به ذکر است آزمون دروس مجازی مذکور (پودمان اول) به صورت جامع خواهد بود و زمان و مکان آن نیز متعاقبا از طریق سایت و سامانه آموزش الکترونیکی دانشگاه اعلام خواهد شد.

******************************************************************************************************

اطلاعیه شماره ۱:

پذيرفته شدگان نهائي آزمون استخدام پیمانی سال ۱۳۹۶ آموزش و پرورش در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی  از روز چهارشنبه  مورخ ۱۳۹۶/۱۱/۱۱ لغايت چهارشنبه مورخ ۲۰/۱۱/۱۳۹۶   با مراجعه به پرتال آموزشي دانشگاه تربيت دبير شهيد رجائي (تهران) به آدرس http://portal.srttu.edu  نسبت به تكميل مشخصات درخواستي و Upload مدارك زير اقدام نمايند .

۱- يك قطعه عكس تمام رخ ۴*۳ رنگي با پشت زمينه سفيد (تهيه شده در سال جاري) .

۲- يك سري كپي كامل از صفحات شناسنامه .

۳- يك سري كپي از پشت و روي كارت ملي .

۴- يك سري كپي دانشنامه يا گواهينامه موقت بر اساس مدرك تحصيلي مجاز (برابر كد شغل – محل انتخابي) .

۵- يك سري تصوير كارت پايان خدمت و يا معافيت خدمتي (ويژه برادران) و يا گواهي انجام خدمت نظام وظيفه .

۶- تصویر کارنامه نتیجه نهایی گزینش پذیرفته شدگان آزمون استخدامی

تذکرات مهم :

• فايل هاي scan شده جهت آپلود مي بايست با فرمت JPG و حجم زير ۳۰۰ كيلو بايت آماده تا در زمان مقرر Upload گردد .

• جهت ورود به سیستم ثبت نام دانشگاه می بایست با استفاده از مرورگر اینترنت اکسپلورر به نشانی http://portal.srttu.edu مراجعه نموده و با کلیک روی گزینه «ورود به سیستم» و بعد از آن ارسال کد امنیتی و عبور از صفحه امنیتی وارد صفحه ورود به سیستم شده،  دربخش شناسه کاربری عبارت  «کدملی U962» و در بخش کلمه عبور فقط شماره ملی را وارد نمایید تا مجوز ورود به سیستم برای شما صادر گردد.

• تمام ۱۰ رقم کد ملی جهت ثبت مورد نیاز است. حرف U به صورت بزرگ نوشته شود

• در ادامه با تکمیل اطلاعات و ارسال مدارک ثبت نام شما به اتمام می رسد

به عنوان مثال در صور تی که شماره ملی دانشپذیر محترم : ۱۲۳۴۵۶۷۸۹۰ باشد :

شناسه کاریری: U9621234567890

کلمه عبور : ۱۲۳۴۵۶۷۸۹۰