ویژه برنامه‌های شب یلدا در فضای صمیمی سراهای دانشجویی دانشگاه شهید رجایی

مراسم شب یلدا با حضور معاون و مدیر محترم دانشجویی و برخی مدیران دیگر این معاونت و معاون محترم مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه برگزار شد.

شب یلدا یکی از کهنترین جشن‌های ایرانی است که برپایی مراسم شب چله ضمن بزرگداشت سنت دیرینه ایرانی بهترین بهانه‌ای برای دور هم جمع شدن خانواده‌ها در کنار بزرگترها و به جا آوردن سنت حسنه صله رحم می‌باشد. بی‌تردید دانشجویانی که در این ایام کرونایی در خوابگاه‌ها زندگی می‌کنند از جمع خانواده و محل زندگی خود دور می‌باشند. به همین مناسبت پک‌های پذیرایی  ویژه شب یلدا در سراهای دانشجویی خواهران و برادران توزیع گردید و به همت حوزه معاونت دانشجویی، ویژه برنامه شب یلدای ۱۴۰۰ در کنار دانشجویان ساکن در خوابگاه پسرانه ازگل برگزار گردید و برنامه‌های متنوع دورهمی و ورزشی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی اجرا شد.