وبینار وحدت حوزه و دانشگاه

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه خبرداد؛
به گزارش رییس اداره مطالعات و برنامه ریزی این وبینار در روز جمعه به صورت مجازی و در بستر سامانه مدیریت دروس دانشگاه و با حضور دکتر ترقی جاه عضو شورای مرکزی هیات موتلفه و نماینده اسبق مجلس برگزارشد.
ایشان با اشاره به وظایف محول شده به شهیدان مفتح و باهنر از طرف امام جهت پاکسازی آموزش عالی و آموزش و پرورش تحت عنوان انقلاب فرهنگی بیان کردند که تسری دین در حوزه آموزش عالی و تعلیم و تربیت با وحدت حوزه و دانشگاه امکان پذیر است.
وی در ادامه به ضرورت تامین نیروهای انقلابی در ابتدای انقلاب از حوزه های علمیه و با شرایط انقلاب پرداخت.
از چالش های امروزی این وحدت ضربه زدن به روحانیت از طرف قشر دانشجو و دین گریزی در نسل های جوان با استفاده از جنگ نرم و قطع ارتباط روحانیون در دانشگاه با دانشجویان می باشد.
از اقدامات مهم در جهت انسجام وحدت می‌توان به موارد زیر اشاره کرد؛
۱.تشکیل کارگروه اعتلای ارتباط حوزه و دانشگاه به عنوان دو بال حرکت علمی کشور.
۲.ارتباط تنگاتنگ روحانیون با مدارس و امور تربیتی دانش آموزان با وجود وقفه ی بوجود آمده از دولت های قبل.
۳.تدوین کتب مورد نیاز متناسب با علوم دینی و علم مفید برای دانشجویان.
۴.عدم تداخل قلمروهای علوم حوزوی و علوم دانشگاهی.
وقایع اخیر نشان داد که گسل بوجود آمده بین دانشگاه و حوزه باید از طریق جهاد تبیین اصلاح شود.

این وبینار در ساعت۲۰ و۵۰ دقیقه به اتمام رسید.