برگزاری کارگاه روزنامه نگاری با عنوان فوت وفن نشریه دانشجویی

خانه نشریات معاونت فرهنگی واجتماعی دانشگاه خبرداد؛
به گزارش رییس اداره مطالعات وبرنامه ریزی این کارگاه با حضور ۲۵ نفر از علاقه مندان به حوزه نشریات در سامانه مجازی دانشگاه در روزهای یکشنبه ۲۷ وسه شنبه ۲۹ آذر برگزارشد.
اساتید این دوره استاد تقی دژاکام از اساتید مجرب روزنامه نگاری وداور جشنواره نشریات دانشجویی واستاد محسن جندقی سردبیر خبرگزاری حیات بودند که دراین دوره به بررسی معضل جذب مخاطب ویژگی هی یک نشریه خوب پرداختند.
استاد دژاکام با اشاره به جذابیت خبر وچگونگی صفحه بندی وطراحی وگرافیک در استقبال دانشجویان از کار روزنامه ونشریه ومجلس به ویژگی مهم یک نشریه که همان جذابیت است پرداختند وروش هاي بهبود آن وفوت وفن بکارگیری آن را بیان کردند.
استاد جندقی نیز به جذابیت وظرایف تیتر وچگونگی به کار گیری تیترهای جذاب وموثر در وقایع فرهنگی وسیاسی واجتماعی با ذکر چند نمونه واجرای یک نشریه خوب به صورت کارگاهی اشاره کردند.
این کارگاه درمجموع ۴ ساعت بود وبه کسانی که درآزمون مجازی قبول شوند گواهی ومجوز شرکت در فعالیت های روزنامه نگاری دردانشگاه داده خواهد شد.