هفته سرآمدی آموزش ( شنبه ۱۷ لغایت چهارشنبه ۲۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ )

ضمن تبريك روز معلم و آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان و تبریک فرا رسیدن عید سعید فطر به استحضار اساتید، دانشجویان و کارشناسان حوزه آموزش می رساند، روز شنبه ۱۷ لغایت چهارشنبه ۲۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ به عنوان هفته سرآمدی آموزش تعيين گردیده است.

در همین راستا جهت تجلیل از مقام شامخ استاد و معلم، معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی مانند سال‌های گذشته اقدام به برگزاری برنامه‌های مختلفی نموده که در ادامه به اهم آنها اشاره خواهد‍ شد.

برنامه های ویژه گرامیداشت هفته آموزش

موضوع تاریخ زمان مکان
-غبار روبی قبور مطهر شهداي گمنام

-سخنرانی «آموزش و پرورش پیش رو در دنیای معاصر؛ مسائل و راهکارها» توسط دکتر محمد وفایی یگانه، عضو هیات علمی و مدرس دانشگاه و محقق مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی

شنبه

۱۴۰۱/۰۲/۱۷

-مزار شهداي گمنام

– عرض تبریک به دانشجویان و اساتید گرامی

– سخنرانی «نگاهی نو به آموزش های نوآوری و کارآفرینی»

توسط آقای دکتر رحیم سرهنگی، رییس موسسه کار و تامین اجتماعی

– دوره باز آموزی کارشناسان تحصیلات تکمیلی

یکشنبه

۱۴۰۱/۰۲/۱۸

– ورودي­‌هاي دانشگاه و كلاس‌هاي دانشکده

– شهید باهنر

– مراسم پرفیض زیارت عاشورا

– سخنرانی «نقش آموزش های فنی و حرفه ای در اشتغال»

توسط آقای مهندس سید مصطفی آذر کیش، مدیر کل دفتر آموزش های فنی و حرفه ای و كاردانش

دوشنبه

۱۴۰۱/۰۲/۱۹

مزار شهدای گمنام

– تجلیل از اساتید نمونه

-سخنرانی «تبیین شایستگی های معلمی در حکمرانی آموزشی» توسط آقای دکتر عباس نجار، سرپرست مرکز برنامه ریزی منابع انسانی و امور اداری

– دوره باز آموزی کارشناسان آموزش

سه‌­شنبه

۱۴۰۱/۰۲/۲۰

– شهید تهرانی مقدم

– شهید باهنر

– سخنرانی «بررسی انتقادی منطق اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش» توسط آقای دکتر علی پارسانیا،  مشاور وزیر در اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش چهار­شنبه

۱۴۰۱/۰۲/۲۱

۱۳:۳۰-۱۴:۳۰ – شهید تهرانی مقدم

در همین خصوص توجه و اهتمام به موارد زیر مزید امتنان خواهد بود:

• جهت بهره‌­مندی هر چه بیشتر اساتید محترم و دانشجویان معزز از برنامه های سخنرانی روزانه، ساعات درسی این روزها بعد از اقامه نماز، با یک ساعت جابجايي و از ساعت ۱۴٫۳۰ آغاز خواهد شد. لذا شایسته است دانشکده‌ها تمهیداتی فراهم آورند تا حضور حداکثری اعضای محترم هیات علمی و دانشجویان گرامی را در برنامه شاهد باشیم.
  • جهت علاقمندان و دانشجویانی که برنامه ها را به صورت غیرحضوری دنبال می‌نمایند، امکانی فراهم شده تا از طریق نشانی https://vc.sru.ac.ir/amozesh-saramad از محتوای جلسات بهره‌مند گردند.
  • جهت همکاران محترم در بخش آموزش دانشکده، یک دوره فشرده بازآموزی سامانه آموزشی گلستان تدارک دیده شده که اولین جلسات آن در روزهای یکشنبه ۱۸ اردیبهشت ماه ویژه کارشناسان محترم آموزش و سه‌شنبه ۲۰ اردیبهشت ماه ویژه کارشناسان محترم تحصیلات تکمیلی برگزار خواهد شد.

شایسته است تا کلیه همکاران مرتبط با موضوع در برنامه فوق، حضور به موقع داشته باشند.