نمایشگاه تجارب یادگیری در STEM – فعالیت دانش آموزی

در راستای تعامل دانشکده علوم پایه با وزارت آموزش و پرورش و به منظور اشتراک دانش و ارتقای کیفی آموزش علوم پایه، در پی برگزاری اولین نمایشگاه تجارب یادگیری در کاوشگری- فعالیت دانش آموزی، با همکاری مدیریت آموزش و پرورش شهرستان قرچک، معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و دانشگاه سوره در روز چهارشنبه دوازدهم خردادماه در دبیرستان عرفان شهرستان قرچک با رعایت دستورالعمل های بهداشتی، نمایشگاه تجارب یادگیری در رویکرد تلفیقی علوم، فنآوری، مهندسی و ریاضیات را در حیاط مدرسه برگزار نمود. در این نمایشگاه دانش آموزان تجارب یادگیری خود را مبتنی بر رویکرد STEM در مفاهیم مرتبط با انرژی در بافتار انرژی خورشیدی با هدایت دکتر رسول عبداله میرزایی و سرکار خانم فاطمه شهبازلو ارائه دادند. دانشکده علوم پایه آمادگی خود را برای برگزاری این نوع نمایشگاه ها در آموزش و پرورش و برگزاری کارگاه آموزشی برای دبیران محترم اعلام می دارد. علاقمندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با ادرس پست الکترونیکی science.education.srttu@gmail.com مکاتبه نمایند.