نمایشگاه تجارب یادگیری در کاوشگری – فعالیت دانش آموزی

در راستای تعامل دانشکده علوم پایه با وزارت آموزش و پرورش و به منظور اشتراک دانش و ارتقای کیفی آموزش علوم پایه، در پی برگزاری اولین کارگاه آموزشی و نمایشگاه تجارب یادگیری در کاوشگری در دانشگاه، این نمایشگاه را با تاکید بر فعالیت دانش آموزی با همکاری مدیریت آموزش و پرورش شهرستان قرچک در روز یکشنبه سیزدهم بهمن ماه در دبیرستان عرفان شهرستان قرچک برگزار نمود. در این نمایشگاه دانش آموزان تجارب یادگیری خود را در زمینه علوم و ریاضی با هدایت سرکار خانم شهبازلو دانشجوی کارشنای ارشد آموزش شیمی دانشگاه شهید رجایی ارائه دادند. دانشکده علوم پایه امادگی خود را برای برگزاری این نمایشگاه در آموزش و پرورش و برگزاری کارگاه آموزشی برای دبیران محترم اعلام می دارد. علاقمندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با ادرس پست الکترونیکی science.education.inquiry@gmail.com مکاتبه نمایند.