نشست صمیمی اساتید گروه هوش مصنوعی و رباتیکز دانشکده مهندسی کامپیوتر با دانشجویان جدید دوره کارشناسی ارشد

به گزارش روابط عمومی دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، دکتر محمد کلانتری؛ سرپرست معاونت آموزشی و مدیرگروه هوش مصنوعی دانشکده مهندسی کامپیوتر به همراه اعضای هیأت علمی و اساتید این گروه، پیش از ظهر امروز با دانشجویان جدید دوره کارشناسی ارشد گرایش هوش مصنوعی و رباتیکز دیدار و گفت و کردند.

بر اساس این گزارش، دکتر محمد کلانتری، ضمن معارفه اعضای گروه و گفت و گوی چهره به چهره با دانشجویان و استماع نقطه نظرات آنان، به تبیین قوانین آموزشی، سیاست ها، برنامه ها و فعالیت های گروه در سال تحصیلی جاری پرداختند.

شایان ذکر است در این دیدار که در سالن اجتماعات دانشکده مهندسی کامپیوتر برگزار شد، دیگر اعضای گروه نرم افزار نیز حضور یافته و به طرح دیدگاه ها و برنامه های خود پرداخته و به سؤالات دانشجویان در خصوص نحوه ارائه واحدهای درسی، بویژه درس سمینار و پایان نامه توضیحاتی ارائه دادند.

گفتنی است، امسال اولین سال تحصیلی است که بعد از شیوع کرونا و تعطیلی کلاس های درس، بصورت حضوری برگزار می گردد.