نشست تخصصی بسیج اساتید دانشگاه با موضوع طب سنتی آری یا خیر برگزار شد

طب سنتی یکی از اسناد مهم سازمان جهانی بهداشت است.

پس از مباحث رسانه ای گسترده و فراوان از انتشار فیلمی در خصوص آتش زدن یکی از کتابهای مرجع پزشکی جهان توسط یک نفر که مدعی تسلط بر طب سنتی است، در فضای رسانه ای دنیا انتقادات و حمله های فراوانی بر ایران صورت گرفت و دشمنان همیشگی انقلاب ایران نیز تا توانستند از این موضوع سوء استفاده کردند. بسیج اساتید دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در راستای تنویر افکار عمومی و جایگاه طب سنتی و کلاسیک در مجامع علمی ایران اقدام به برگزاری یک نشست تخصصی با عنوان “طب سنتی آری یا خیر؟” نمود. در این نشست تخصصی که با حضور گسترده اساتید و حتی کارکنان دانشگاه برگزار گردید، آقای دکتر سید مهدی میرغضنفری دانش آموخته پزشکی و دارای دکترای تخصصی فیزیولوژی و همچنین عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ارتش، به بیان ریشه های علمی طب سنتی و همچنین مکمل بودن طب سنتی و طب کلاسیک باهم دیگر، پرداختند و نسبت به تبیین جایگاه طب سنتی در اسناد بالادستی کشور و همچنین اسناد معتبر سازمان بهداشت جهانی، مطالب مستند ارائه کردند. دکتر میر غضنفری از عدم توجه کافی به تربیت پزشکان متخصص طب سنتی به اندازه مورد نیاز کشور انتقاد کردند و افزودند، در کشور مصرف و تجویز دارو بسیار بیشتر و سریع تر  از کشورهای پیشرفته صنعتی است و ضرورت دارد که نسبت به کاهش مصرف داروها و توجه ویژه پزشکان به این موضوع بیشتر فعالیت نماییم.

در پایان این نشست اساتیدحاضر در جلسه ضمن پرسش و پاسخ، نظرات خود را درباره مباحث مطرح شده بیان کردند.