برگزاری کنفرانس الکترونیک قدرت، محرکه های الکتریکی و فناوری های وابسته (PEDSTC)

کنفرانس الکترونیک قدرت، محرکه های الکتریکی و فناوری های وابسته (PEDSTC) جهت به اشتراک گذاشتن جدیدترین یافته­ ها و فناوری­ ها توسط محققین، صنعتگران و اساتید فعال در زمینه الکترونیک قدرت توسط انجمن الکترونیک قدرت بصورت سالانه برگزار می­گردد. امتیاز برگزاری این کنفرانس هر سال توسط این انجمن به یکی از دانشگاه­ ها یا مراکز تحقیقاتی اعطا می­شود. یازدهمین دوره این کنفرانس (PEDSTC2020) از تاریخ ۱۵ الی ۱۷ بهمن ۱۳۹۸ به میزبانی دانشکده مهندسی برق دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی برگزار شد.

کارگاه­ های مختلفی در روز سه شنبه، پانزدهم بهمن برگزار شد. افتتاحیه این کنفرانس در صبح روز شانزدهم بهمن با حضور جمع گسترده­ ای از دانشمندان، متخصصین و مسئولین این حوزه مهندسی در سالن شهید تهرانی مقدم دانشگاه برگزار شد. ارائه بیش از ۱۵۰ مقاله، سخنرانی­ های کلیدی و میزگردهای علمی-فنی، کنفرانس جذاب و پرباری را برای شرکت کنندگان به همراه داشت. اختتامیه این کنفرانس در عصر روز هفدهم بهمن ماه طی مراسمی با حضور مسئولین کنفرانس و شرکت­ کنندگان برگزار شد.