معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی گزارش داد

تقدیر از اساتید نمونه دانشگاه در مراسم بزرگداشت روز معلم

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، روز دوشنبه مورخ ۱۸/۰۲/۹۶ به مناسبت هفته آموزش و بزرگداشت مقام معلم طی مراسمی در سالن شهید طهرانی مقدم از اساتید نمونه تقدیر به عمل آمد. در این مراسم که با حضور امیر دریادار دکتر حبیب الله سیاری، فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و هیات همراه و اساتید معزز و جمعی از کارکنان و دانشجویان برگزار گردید. رئیس دانشگاه پس از خیر مقدم به حضار از جایگاه علم و معلم و تبیین جایگاه دانشگاه تشریح نمود. سپس آقای دکتر علی پورکمالی انارکی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی نیز به اختصار توضیحاتی پیرامون وضعیت آموزشی دانشگاه ارائه نمود. رئیس محترم نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه به نقش ماندگار اساتید و احترام و عزت همیشگی اساتید در جامعه پرداختند.

امیر دریادار دکتر سیاری نیز با ارائه توضیحاتی نقش راهبردی نیروی دریایی را بیان نمود و پس از آن تفاهم نامه به امضای ایشان و رئیس دانشگاه رسید. در پایان برنامه از معلم نمونه کشوری دانشگاه، دکتر محمد شمس اسفندآبادی و ۱۶ استاد نمونه دانشگاه و دو مدیر گروه نمونه تقدیر به عمل آمد. شایان ذکر است اساتید نمونه بر اساس شیوه نامه مصوب شورای آموزشی دانشگاه انتخاب گردیدند که در آن به همه اساتید در گروه های آموزشی بر مبنای شاخص های کیفی و کمی آموزشی توسط مدیران گروه های آموزشی و اعضای شورای آموزشی و پژوهشی دانشکده امتیازاتی اختصاص پیدا کرد. با اضافه شدن امتیازات پژوهشی، اجرایی و فرهنگی، امتیازات کل تعیین گردید که ملاک تعیین اساتید نمونه بوده است. البته وزن امتیازات آموزشی ۶۵% کل امتیازات بوده است.