مراسم سالگرد برنامه دوشنبه ۲۰ – آموزش علوم و فناوری

بنا به گزارش دبیر برنامه “دوشنبه ۲۰ – آموزش علوم و فناوری“، این برنامه در روز دوشنبه ۴ اسفندماه ۱۳۹۹ مصادف با ولادت امام محمد تقی (ع) با مشارکت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، دانشکده علوم پایه و انجمن علمی دانشجویی آموزش علوم به منظور ترویج علم و ارائه مفاهیم علوم و فناوری به زبان ساده و در زندگی روزمره و همچنین یافته ها و دستاوردهای جدید در زمینه آموزش علوم و فناوری شروع به فعالیت نمود که در این راستا این برنامه هر هفته در روز دوشنبه در ساعت ۲۰ به مدت بیست دقیقه به صورت الکترونیکی برگزار می شود و در آن مسئولیت ارائه مطالب، با خود ارائه کنندگان محترم می باشد.

دکتر رسول عبداله میرزائی افزود شایسته است که در مدت یکسال گذشته از همراهی معاونت محترم فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، مرکز اموزش الکترونیکی دانشگاه و زحمات کلیه ارائه کنندگان سخنرانی که به ارائه یافته های خود در این برنامه پرداختند تشکر نمایم و همچنین از زحمات آقای سعید عقبایی دانشجو معلم کارشناسی شیمی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی که به عنوان دبیر اجرایی مسئولیت اجرای این برنامه را در طول این مدت به همراه داشتند سپاسگزاری کنم. لازم به ذکر است که همراهی دانشجویان در انجمن علمی دانشجویی اموزش علوم موقعیت خوبی را در جهت کیفیت بخشی بیشتر این برنامه پدید آورد که فعالیت های جدید در این راستا در حال برنامه ریزی می باشد  که در گام نخست با تلاش آقای متین زارع نیا دانشجو معلم کارشناسی شیمی دانشگاه از لوگوی طراحی شده این برنامه در مراسم سالگرد رونمایی می شود.

به منظور هم اندیشی در جهت ارتقای کیفی و تقدیر از ارائه کنندگان سخنرانی در برنامه دوشنبه ۲۰ – آموزش علوم و فناوری، مراسمی به مناسبت اولین سالگرد تاسیس این برنامه در روز دوشنبه دوم اسفندماه از ساعت ۱۳ تا ۱۵ در سالن علامه حسن زاده آملی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه به صورت حضوری و مجازی با رعایت دستورالعمل های بهداشتی مربوطه برگزار می شود که در آن ضمن ارائه گزارش به بررسی راهکارهای لازم در جهت کیفیت بخشی این برنامه پرداخته می شود.

همچنین از علاقمندان جهت ارائه سخنرانی در این برنامه تقاضا می شود که از طریق پست الکترونیکی زیر با این برنامه مکاتبه نمایند.

science.education.srttu@gmail.com

لازم به ذکر است که علاقمندان می‌توانند پس از نصب برنامه Adobe Connect، از طریق لینک زیر وارد سامانه شده و با انتخاب گزینه مهمان در این برنامه به صورت مجازی شرکت نمایند: