تکریم و معارفه مدیر حراست

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، جلسه تکریم و معارفه مدیریت حراست دانشگاه در تاریخ ۹۴/۶/۹با حضور جناب آقای دکتر موحد رئیس مرکز حراست وزارت آموزش و پرورش و ریاست محترم دانشگاه جناب اقای دکتر عظمتی و معاونین ایشان به همراه مدیران و روسای دانشکده ها در سالن جلسات شهید باهنر برگزار گردید. در این جلسه از جناب آقای مسلم اسفندیار به عنوان مدیر اسبق حراست به پاس خدمات و زحمات ایشان تقدیر و تشکر به عمل آمد و جناب آقای محمد شبستانی طی احکامی ازسوی رییس محترم مرکز حراست وزارت آموزش و پرورش  و ریاست محترم دانشگاه به سمت مدیر حراست دانشگاه منصوب گردیدند.  متن حکم ابلاغی ایشان از سوی ریاست دانشگاه به شرح زیر است:

جناب آقاي محمد شبستاني

با سـلام و احتـرام،

نظر به مراتب تعهد، سوابق ارزنده و شايستگي جنابعالی، به موجب اين ابلاغ به مدت دو سال بعنوان:

«مدير حراست دانشگاه»

(پست سازماني شماره ۱۲) منصوب می‌شوید. اميد است با توكل به خداوند متعال و در سايه توجهات حضرت وليعصر (عج ا… تعالي فرجه الشريف) و تكيه بر توان و همت خود و مشاركت فكري و همياري ساير اعضاي محترم دانشگاه در راستاي ارتقاي بيش از پيش امور موفق و مويد باشيد.

حمیدرضا عظمتی

رئيس دانشگاه