مدیر حوزه ریاست خبر داد

سی امین نشست هیات امنای دانشگاه شهید رجائی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید رجائی، سی امین نشست هیات امنای دانشگاه با حضور مقام عالی وزارت برگزار شد. بر اساس این گزارش، روز چهارشنبه ۲۴ بهمن ماه، با حضور اعضای حقیقی و حقوقی و مدعوین سی امین نشست هیات امنا برگزار و موارد متعددی از دستورات جلسه طرح، بررسی و مورد تصویب قرار گرفت.

این نشست به عنوان نخستین نشست هیات امنای دانشگاه شهید رجائی در دور چهارم محسوب می شود و بر همین اساس این نشست با حضور اعضای جدید تشکیل گردید. در ابتدای جلسه آقای دکتر بطحایی وزیر محترم آموزش و پرورش ضمن گرامی داشت ایام مبارک پیروزی انقلاب اسلامی و چهلمین سالگرد انقلاب، حضور پرشور آحاد ملت ایران در یوم ا… ۲۲ بهمن را بسیار باشکوه تر از همیشه توصیف نمودند و آن را مایه مباهات خواندند.

در این نشست با توجه به فشردگی موارد دستورجلسه، موارد متعددی پس از بحث و تبادل نظر مورد تصویب قرار گرفت.

17 15 13  9  3 4 6 7