اعلام «لیست پروژه های کارشناسی» دانشکده مهندسی کامپیوتر

به گزارش روابط عمومی دانشکده مهندسی کامپیوتر، «لیست پروژه های کارشناسی دانشکده مهندسی کامپیوتر»  به شرح زیر اعلام شد:

دانشجویان محترم می توانند برای أخذ یک عنوان پروژه، پس از انتخاب موضوع مورد علاقه خود، از طریق مراجعه حضوری یا ارسال ایمیل به استاد پروژه مورد نظر، هماهنگی لازم را برای أخذ پروژه، انجام دهند (تا آخر مهرماه).

• استاد مربوط پس از تأیید شما لازم است نام و نام خانوادگی؛ شماره دانشجویی و عنوان پروژه را به مسئول پروژه‌های کارشناسی اطلاع دهد تا پروژه شما أخذ شده محسوب شود.
  •  اگر پروژه، «گروهی» است، باید مشخصات تمامی اعضای گروه ارسال شود.

لطفاً از ارسال موارد فوق به مسئول پروژه‌ها خودداری کرده و موارد را از طریق استاد راهنمای خود، پیگیری کنید.

• لیست پروژه های دانشکده و ایمیل اساتید از طریق جدول و لینک زیر قابل مشاهده است:

ـ این لینک در روزهای آینده به روز شده و باقی پروژه ها قابل رویت خواهد بود.

استاد ایمیل استاد ایمیل
دکتر بساق‌زاده a.bosaghzadeh@sru.ac.ir دکتر صفخانی M.safkhani@gmail.com