قابل توجه کلیه دانشجویان گرامی – اطلاعیه شماره (۴) مرکز بهداشت، درمان و مشاوره سال تحصیلی۱۴۰۲-۱۴۰۱

پیرو اطلاعیه شماره (۱) و (۳) این مرکز و نیز اطلاعیه‌های مربوط به ثبت نام اینترنتی، ثبت نام حضوری و نیز اطلاعیه انتخاب واحد درسی مبنی بر ضرورت تکمیل کارنامه سلامت روان توسط کلیه دانشجویان اعم از دانشجویان شاغل به تحصیل ورودی سنوات قبل و دانشجویان ورودی جدید به اطلاع می‌رساند دانشجویانی که به هر دلیل   تاکنون نسبت به تکمیل کارنامه اقدام ننموده‌اند حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۱/۷/۳۰ با مراجعه به آدرس https://portal.saorg.ir/mentalhealth  نسبت به تکمیل کارنامه سلامت روان و اخذ کد پیگیری از سامانه مذکور اقدام نمایند. لازم به ذکر است بر اساس دستورالعمل‌های دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، کلیه دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی ضرورت دارد کارنامه مذکور را تکمیل نمایند تا با انجام پایش سلامت روان توسط مراکز مشاوره دانشگاه‌ها، اقدامات پیشگیرانه و حمایتی از دانشجویان در صورت نیاز و لزوم به عمل آید. بدیهی است در صورت عدم تکمیل کارنامه و عدم اخذ کد پیگیری، مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشگاه هیچ گونه مسئولیتی در خصوص عواقب و مشکلاتی آتی دانشجویان که با حوزه سلامت روان مرتبط می باشد نخواهد داشت.