قابل توجه پذيرفته‌شدگان مقطع کارشناسی ارشد ورودي مهر ۱۴۰۰ دانشگاه شهيد رجائی

قابل توجه پذیرفته شدگان اولیه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان

در مقطع کارشناسی ارشد- سال تحصيلي ۱۴۰۱-۱۴۰۰

اطلاعیه شماره ۷: تکمیل فرم صلاحیت عمومی، پرداخت وجه و ارسال مدارک لازم به دانشگاه، توسط پذیرفته شدگان اولیه اعلام شده در اطلاعیه شماره ۶٫

متقاضیان محترم می‌بایست، نسبت به تکمیل فرم صلاحیت عمومی سال ۱۴۰۰، پرداخت وجه و ارسال مدارک مندرج در فایل PDF، اقدام و حداکثر تا تاریخ پنجشنبه ۰۴/۰۹/۱۴۰۰ از طریق پست پیشتاز به دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، ارسال نمایند.

جهت مشاهده فرم بررسي صلاحيت عمومي سال ۱۴۰۰ اینجا کلیک کنید

****************************************

داوطلبین  محترمی که با توجه به اشتباه در انتخاب رشته به دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی معرفی شده اند ؛ لارم است مطابق اطلاعیه شماره ۲ موجود در همین صفحه جهت انجام پذیرش غیر حضوری و ارسال مدارک اقدام نموده و مطابق بقیه اطلاعیه ها در کلاس های درس حاضر شوند.

اطلاعیه شماره ۶

نحوه انجام فرآیند پذیرش نهایی و تکالیف دانشجویان کارشناسی ارشد بعد از پذیرش

اطلاعیه شماره ۵

جدول برنامه هفتگی تشکیل کلاسهای آموزشی مقطع کارشناسی ارشد ورودی مهر ۱۴۰۰

۱- لطفا به نام دانشکده و نام گروه و نام رشته خود دقت فرمایید.

۲- در صورتی که برنامه هفتگی رشته تحصیلی شما در این اطلاعیه نیست با آموزش دانشکده خود تماس بگیرید.

۳- در صورتی که قادر به ورود به سامانه آموزش الکترونیکی نیستید ، منتظر باشید تا مشکل به روز رسانی مرتفع گردد.

دانشکده مهندسی کامپیوتر

دانشکده مهندسی برق

دانشکده علوم پایه

دانشکده علوم انسانی

دانشکده علوم ورزشی

دانشکده مهندسی مکانیک

دانشکده مهندسی عمران

دانشکده مهندسی معماری / معماری/طراحی شهری / ارتباط تصویری

دانشکده مهندسی مواد

اطلاعیه شماره ۴

راهنمای نحوه ورود به سامانه آموزش مجازی دانشگاه

جهت مشاهده اطلاعیه اینجا کلیک کنید.

به اطلاع می رساند با توجه به شروع کلاس ها از ۸ آبان ماه ۱۴۰۰ و تا زمان وصول مدارک و انجام پذیرش نهایی ، به صورت مشروط ، دسترسی شما به سامانه آموزش الکترونیکی دانشگاه فراهم گردیده است.

بدیهی است در جریان بررسی پرونده دانشجویان ، در صورت وجود مغایرت و یا ارسال اطلاعات غلط ، از ادامه تحصیل فرد خاطی جلوگیری به عمل آمده و پذیرش ایشان لغو خواهد شد.

نشانی سامانه :         www.lms.sru.ac.ir

👈 نام کاربری: شماره دانشجویی
رمز عبور: کد ملی ده رقمی

زمان شروع کلاس ها از روز شنبه ۸ آبان ماه ۱۴۰۰
با توجه به اینکه ، آماده سامانه آموزش مجازی مستلزم زمان می باشد ، در صورتی که در ساعات اولیه قادر به ورود به سامانه نبودید ، در ساعات بعدی امتحان نمایید.

********************************

نمونه تعهد دوره های ویژه فرهنگیان، موضوع ماده (۸) لایحه قانونی اصلاح مواد (۷) و (۸) قانون تامین وسایل و امکانات تحصیل اطفال و جوانان ایرانی مصوب شورای انقلاب

*********************************

اطلاعیه شماره ۳

اصلاحیه مدارک مورد نیاز جهت انجام فرآیند پذیرش غیر حضوری

جهت مشاهده اطلاعیه اینجا کلیک کنید.

جدول شهریه دانشجویان نوبت دوم (شبانه) سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ در اینجا قابل مشاهده است.

*******************************

اطلاعیه شماره ۲

پذيرفته‌شدگان مقطع کارشناسی ارشد ورودي مهر ۱۴۰۰

دانشگاه تربيت دبير شهيد رجائي

ضمن عرض تبريك به مناسبت ورود شما عزيزان به دانشگاه تربيت­ دبيرشهيد رجائي، زمان­بندي و نحوه ثبت نام و مدارک لازم برای پذیرش غیر حضوری به شرح زير اعلام مي­گردد، خواهشمند است با دقت كامل و رعايت زمان­بندي ذكر شده نسبت به انجام فرآیند تا آخرين مرحله اقدام نماييد.

ضمیمه ۱ -نمونه فرم معدل

ضمیمه ۲ – فرم تعهد فراغت از تحصیل دانشجویان ترم آخر دوره کارشناسی

ضمیمه ۳ -فرم تایید فارغ التحصیلان رتبه اول دوره کارشناسی

ضمیمه ۴ – برگ درخواست پذیرش بدون آزمون دانش آموخته ممتاز یا برگزیده المپیاد دانشجویی

ضمیمه ۵ – فرم اخذ تعهد از پذيرفته شدگان مشروط استعدادهاي درخشان مقطع ارشد سال ۱۴۰۰

ضمیمه ۶ – فرم تعهد نامه پذیرش نهایی ویژه فرهنگیان پذیرفته شده

ضمیمه ۷ – فرم انصراف از تحصیل پذیرفته شدگان دوره های کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰

**********************************

اطلاعیه شماره ۱

قابل توجه پذيرفته‌شدگان مقطع کارشناسی ارشد  ورودي مهر ۱۴۰۰ دانشگاه تربيت دبير شهيد رجائي

ضمن عرض تبريك به مناسبت ورود شما عزيزان به دانشگاه تربيت­ دبيرشهيد رجائي، زمان­بندي و نحوه ثبت نام و مدارک لازم برای پذیرش غیر حضوری متعاقبا و طی اطلاعیه بعدی  اعلام مي­ گردد، خواهشمند است تا بارگذاری اطلاعیه بعدی شکیبا باشید و از تماس تلفتی یا مراجعه حضوری با دانشگاه جدا خودداری فرمایید.