قابل توجه پذيرفته‌شدگان مقطع دکتری ۱۴۰۱ دانشگاه تربيت دبير شهيد رجائي

اطلاعيه شماره۴ دانشگاه تربيت دبير شهيد رجايي تهران در خصوص مرحله ارزيابي تخصصي آزمون نيمه متمركز دكتري سال۱۴۰۱

(مصاحبه و بررسي سوابق آموزشي-پژوهشي)

پیرو  اطلاعیه  قبلی و  بر اساس دفترچه شماره ۲  راهنمای انتخاب رشته های تحصیلی آزمون ورودی دوره دکتری    Ph.D 1401 (نیمه متمرکز) تنها داوطلبان فرهنگی شاغل رسمی یا پیمانی در وزارت آموزش و پرورش می توانند در مصاحبه شرکت نمایند. لذا ضرورت دارد متقاضیان محترم علاوه بر مدارک مورد نیاز جهت شرکت در مصاحبه ورودی دکتری که در اطلاعیه های قبلی به آن اشاره شده، نامه موافقت با ادامه تحصیل  از اداره کل آموزش و پرورش(فرم شماره ۳) را نیز ضمیمه بفرمایند. بدیهی است داوطلبانی که موفق به ارائه موافقتنامه با ادامه تحصیل خود از سوی اداره کل آموزش و پرورش  نشوند، مجاز به پذیرش و ثبت نام نخواهند شد.

**********************************

اطلاعيه شماره ۳ دانشگاه تربيت دبير شهيد رجايي تهران در خصوص مرحله ارزيابي تخصصي آزمون نيمه متمركز دكتري سال۱۴۰۱

(مصاحبه و بررسي سوابق آموزشي-پژوهشي)

به اطلاع کلیه متقاضیان شرکت در آزمون ورودی دوره‌های دکتری نيمه متمركزسال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ می رساند که دانشگاه تربيت دبير شهيد رجايي بر اساس شيوه نامه اجرائي آزمون ورودي دوره دكتري ۱۴۰۱ و  نامه  شماره۱۸۳۹۹ مورخ  ۲۷/۰۲/۱۴۰۱ سازمان سنجش آموزش كشور، از میان معرفي شدگان (مرحله اول آزمون عمومي دکتری سال ۱۴۰۱) سازمان سنجش آموزش کشور براي مهر  ۱۴۰۱ در رشته و گرايش هاي مندرج در  جدول شماره ۱ بر اساس مصاحبه و امتیازات آموزشی- پژوهشی اقدام به پذیرش دانشجو خواهد نمود.

جهت مطالعه متن کامل اطلاعیه اینجا کلیک کنید

فرم شماره ۱

فرم شماره۲

فرم شماره ۳ فرم موافقت با ادامه تحصیل از مخل خدمت

فرم شماره ۴

فرم شماره ۵

فرم شماره ۶

چک لیست بررسی وضعیت مصاحبه متقاضیان پذیرش در دوره دکتري

*********************

اطلاعيه شماره ۲ دانشگاه تربيت دبير شهيد رجايي تهران در خصوص مرحله ارزيابي تخصصي آزمون نيمه متمركز دكتري سال ۱۴۰۱

ضمن عرض تبريك به پذيرفته‌شدگان مرحله اول آزمون دكتري تخصصي (Ph.D) سال تحصيلي ۱۴۰۱-۱۴۰۲ به اطلاع مي‌رساند، بر اساس دفترچه شماره ۲  راهنماي انتخاب رشته هاي تحصيلي آزمون ورودي دوره دكتري   Ph.D 1401   (نيمه متمركز) تنها  داوطلبان فرهنگي شاغل رسمي يا پيماني در وزارت آموزش و پرورش مجاز به شركت در مصاحبه می باشند. بر همين اساس داشتن حكم كارگزيني مبني بر استخدام رسمي يا پيماني در زمان مصاحبه الزامي است.

لازم به ذکر است بر اساس مصوبه شورای معاونین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مورخ ۲۰/۱/۱۴۰۱  کلیه مصاحبه ها به صورت حضوری برگزار خواهند شد.

اطلاعات تكميلي و اعلام  كد رشته محل هاي مورد پذيرش دانشجوي دكتري دانشگاه تربيت دبير شهيد رجايي و تاريخ هاي مصاحبه  حائزين شرايط مرحله ارزيابي تخصصي متاقباً  از طريق همين وبگاه اعلام خواهد شد.

***************************

اطلاعیه شماره ۱

قابل توجه پذيرفته‌شدگان مقطع دکتری ورودي مهر ۱۴۰۰ دانشگاه تربيت دبير شهيد رجائي

ضمن عرض تبريك به مناسبت پذیرش اولیه شما عزيزان به دانشگاه تربيت­ دبيرشهيد رجائي، به اطلاع می رساند زمان­بندي و نحوه انجام مصاحبه به زودی و طی اطلاعیه های بعدی به اطلاع خواهد رسید.