اطلاعیه مهم آزمون سراسری سال ۹۸

اطلاعیه مهم

جهت پرداخت هزینه مصاحبه می توانید در بخش خدمت به جای( مصاحبه) عبارت (سایر) را انتخاب نمایید.

همچنین آندسته از معرفی شدگان که موفق به پرداخت اینترنتی هزینه نشدند امکان پرداخت به صورت حضوری با استفاده از کارت‌های بانکی عضو شبکه شتاب فراهم می باشد

ویژه نامه خبری معرفی دانشگاه (کاری از دانشکده علوم انسانی)

@@@@@@@@

قابل توجه معرفي شدگان چند برابر ظرفيت آزمون سراسري سال ۹۸

دانشگاه تربيت دبير شهيد رجائي

به اطلاع معرفي شدگان چند برابر ظرفيت آزمون سراسري سال ۹۸ دانشگاه تربيت دبير شهيد رجائي که مشخصات آنها در فایل پیوست می باشد ، مي­رساند كه مطابق جدول زمانبندي زير جهت تحويل مدارك و انجام مراحل مصاحبه به ساختمان شماره ۲ دانشكده علوم انساني مراجعه نمايند. شايان ذكر است به دليل ضيق وقت، عدم مراجعه در زمان تعيين شده به منزله انصراف داوطلب بوده و امكان برگزاري مصاحبه خارج از زمان مذكور به هيچ عنوان مقدور نمي­باشد.

۱- اطلاعیه مصاحبه

۲- فرم اعلام آمادگي براي پذيرش و انجام مصاحبه اختصاصي معرفي شدگان چندبرابر ظرفيت

قابل توجه معرفی شدگان دو برابر ظرفیت آزمون سراسری سال ۹۸
به اطلاع آن دسته از معرفی شدگان دو برابر ظرفیت آزمون سراسری سال ۱۳۹۸ دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی که تا کنون موفق به شرکت در مصاحبه علمی- تخصصی و انجام معاینات پزشکی نشده‌اند می رساند. داوطلبان حداکثر تا ساعت ۱۴روز چهارشنبه مورخ ۱۳ شهریور فرصت دارند برای طی فرایند مذکور به این دانشگاه مراجعه نمایند. بدیهی است این مهلت قابل تمدید نخواهد بود.
معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید رجایی