قابل توجه متقاضیان انتخاب رشته های تحصیلی آزمون ورودی دکتری (نیمه متمرکز) Ph.D سال ۱۴۰۰

شرايط و ضوابط دانشگاه تربيت دبير شهيد رجائي در آزمون ورودي دكتري سال ۱۴۰۰

• فرهنگيان رسمي يا پيماني شاغل در وزارت آموزش و پرورش كه در دوره­ هاي دكتري پذيرفته مي­ شوند، مكلفند در زمان ثبت نام ضمن تعيين تكليف تعهدات، وفق مقررات، موافقت قطعي و بدون قيد و شرط اداره كل آموزش و پرورش استان محل خدمت خود را ارائه نمايند و در غير اين صورت قبولي آن­ها كان لم يكن تلقي خواهد شد.
  • جهت داوطلبان علاقه ­مند به انتخاب كد رشته محل­هاي نوبت دوم (شبانه) که جزو فرهنگيان رسمي يا پيماني شاغل در وزارت آموزش و پرورش نمی باشند ؛هیچگونه اولویت استخدامی در آموزش و پرورش وجود نخواهد داشت.
  • شهريه مصوب هيات امنا دانشگاه براي دانشجويان مقطع دكتري، در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ به قرار زیر بوده که بر اساس نظر هیات امنای دانشگاه در سال آینده ۱۰ تا ۲۰ درصد افزایش خواهد داشت
  • دانشگاه از ارائه هر گونه خوابگاه به دانشجويان نوبت دوم (شبانه) معذور است و به دانشجويان روزانه نيز در صورت امكان، خوابگاه مجردي تحويل داده خواهد شد.

جهت مشاهده شهریه مصوب سال ۱۴۰۰-۱۳۹۹ اینجا کلیک کنید