قابل توجه دانشجویان در شرف فارغ التحصیلی ورودی سال ۹۶ و ۹۷

طرح سیمای زندگی پژوهشی ملی است که از سال ۱۳۹۴ با هدف بررسی سبک زندگی دانشجویان شاغل به تحصیل طراحی شده و اجرا می‌گردد. موضوع سلامت روانی دانشجویان مسئله‌ای است حیاتی که امروزه چالش های بنیادی را برانگیخته است. آگاهی از این چالش‌ها، تعارض‌ها، آسیب‌ها و تهدیدها و درک اهمیت آنها، اقدام جهت کمک به دانشجو در حل و فصل آنها، ارائه آموزش‌ها و مهارت های لازم و در نهایت تلاش جهت ارتقا بهداشت روانی و جسمانی دانشجویان بخشی جداناپذیر از رسالت دانشگاه و اهداف مراکز مشاوره دانشجویی است. در همین راستا امسال نیز،  دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم،تحقیقات و فناوری، اقدام به ارزیابی دانشجویان در شرف فارغ التحصیلی از نظر سبک زندگی دانشجویی در ابعاد مختلف از طریق طرح ملی سنجش سیمای زندگی دانشجویان نموده است.ا ز آنجا که اجرای این طرح از  اهمیت بالایی برخوردار بوده و داده های حاصل از آن می‌‌تواند راه گشای برنامه ریزان و سیاست گذاران کشوری و دانشگاهی باشد از دانشجویان فارغ التحصیل ورودی های سال ۹۶ و ۹۷ خواهشمندیم نسبت به تکمیل این پرسشنامه با مراجعه به لینک ذیل اقدام نمایند.

لینک ورود به پرسشنامه:

در پاسخ‌دهی به سوالات این پرسشنامه:

لطفا گزینه ای را انتخاب کنید که به بهترین وجه شما را توصیف می‌کند.

پاسخ صحیح یا غلط وجود ندارد.

اصول راز داری حفظ شده و نامی از افراد خواسته نشده است؛ همچنین داده های به دست آمده به صورت گروهی تجزیه و تحلیل خواهد شد.

👈 هدف اصلی این پژوهش، کاربرد این داده‌ها برای ارتقای سلامت روانی-اجتماعی دانشجویان است.